De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Help! Worden een klokkenluider BP Holdings. Een klokkenluider is een persoon die de openbare of autoriteiten informeert over vermeende wangedrag plaatsvindt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Help! Worden een klokkenluider BP Holdings. Een klokkenluider is een persoon die de openbare of autoriteiten informeert over vermeende wangedrag plaatsvindt."— Transcript van de presentatie:

1 Help! Worden een klokkenluider BP Holdings

2 Een klokkenluider is een persoon die de openbare of autoriteiten informeert over vermeende wangedrag plaatsvindt in een overheidsinstantie of particuliere onderneming of organisatie. De vermeende oneerlijke of onwettige activiteit komt in vele vormen: bijvoorbeeld een schending van een wet, regel, regelgeving en/of een directe bedreiging voor algemeen belang, zoals fraude, gezondheid/veiligheid schendingen en corruptie. Klokkenluiders kunnen maken hun beweringen naar anderen binnen de organisatie beschuldigde (intern) en aan toezichthouders, recht handhaving agentschappen, aan de media of groepen betrokken met de onderwerpen (extern). De IRS gemaakt een manier om mensen tot klokkenluiders te stimuleren. IRS klokkenluiders kantoor opgericht in 2007, betaalt beloningen in termen van geld, aan mensen die zal blazen hun fluitjes aan personen die bedriegen op hun door het niet betalen van hun belastingen te danken hebben aan de regering. Sindsdien duizenden mensen gemeld tegen de corruptie in belastingen en fiscale fraude die hebben geleid tot duizenden onderzoeken en audits. Sommige van deze onderzoeken had leverde belangrijke resultaten in fiscale compliance-punten. Als bewezen gelijk klokkenluiders tot 30% van de extra belasting kunnen worden toegekend, af te schaffen en andere bedragen het verzamelt. De informatie die werd gegeven door de klokkenluiders zijn dan gebruik te onderzoeken tegen de fraudeur vermoedelijke belasting.

3 Krijgen van een award is niet zo eenvoudig als het beschuldigen van vermeende belastingfraudeurs, IRS geeft alleen award aan mensen die specifieke en geloofwaardige bewijzen tegen de verdachten kan bieden. Ze zijn op zoek naar solide informatie en niet alleen een beschuldiging van educated gissingen. They are dealing with nationale federale fiscale kwestie en ze zijn niet er persoonlijke problemen op te lossen. Het is niet gemakkelijk om award voor de reden dat er regels die moeten worden gevolgd. Volgens IRS, als de belastingen, sancties, rente en andere bedragen in geschil hoger is dan $2 miljoen, en een paar andere kwalificaties wordt voldaan, zal de IRS betalen 15 tot 30 procent van het bedrag verzameld. Als de zaak een individu behandelt, moet zijn of haar jaarlijkse bruto inkomen meer dan $200.000. Als de klokkenluider niet eens met het resultaat van de vordering is, hij of zij kan beroep instellen bij het Hof van belasting.

4 Er is ook een award programma voor andere klokkenluiders, volgens IRS, over het algemeen degenen die niet voldoen aan de dollar drempels van 2 miljoen dollar in geschil of zaken met betrekking tot individuele belastingbetalers met bruto inkomen van minder dat $200.000. De awards via dit programma zijn minder, met een maximale prijs van 15 procent tot 10 miljoen dollar. Bovendien, de awards zijn discretionaire en de informant van de uitkomst van de vordering in fiscale Hof kan niet betwisten. Een voorbeeld van een klokkenluider die beloning van IRS krijgt is Bradley Birkenfeld, Amerikaanse fiscale autoriteiten hebben hem $104 miljoen dollar voor een klokkenluider in een grote fiscale fraude zaak tegen Zwitserse bank UBS AG wordt beloond. Als u wilt worden vertrouwelijk en anoniem blijven of als u niet wilt krijgen van de beloning kan u dat doen. IRS vindt u nog steeds uw privacy en veiligheid.


Download ppt "Help! Worden een klokkenluider BP Holdings. Een klokkenluider is een persoon die de openbare of autoriteiten informeert over vermeende wangedrag plaatsvindt."

Verwante presentaties


Ads door Google