De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Wereld Scoutingcentrum.

Verwante presentaties


Presentatie over: "KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Wereld Scoutingcentrum."— Transcript van de presentatie:

1 KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Wereld Scoutingcentrum

2 KISC General Presentation1 Kom, en beleef de droom...

3 KISC General Presentation2 Baden-Powell's droom... … van een “Permanente Mini Jamboree”.

4 KISC General Presentation3 Vandaag de dag is het een droom vol avontuur en internationale vriendschap … … voor 10,000 jonge mensen per jaar, uit meer dan 40 landen.

5 KISC General Presentation4 Wereld Scouting Centrum KISC is een Wereld Scouting Centrum. Het is jouw centrum.

6 KISC General Presentation5 Kom en voel de magie... Keer op keer maakt Kandersteg de verwachtingen van haar bezoekers waar.

7 KISC General Presentation6 Zomer Bezoek KISC in de zomer en grijp de kans om deel te nemen in veel avontuurlijke aktiviteiten, zoals bergwandeltochten, rotsklimmen, river rafting en mountainbiken. Neem deel aan de kampactiviteiten en ontmoet scouts uit de hele wereld.

8 KISC General Presentation7 Winter Ga skieen of langlaufen op de pistes van Kandersteg. Of je nu een beginner of een professional bent, KISC heeft je altijd iets te bieden. En na een dagje pittig skieen kun je altijd nog een iglo bouwen of gaan sneeuw schoen lopen.

9 KISC General Presentation8 Gedurende het hele jaar Je kunt KISC het gehele jaar bezoeken en genieten van alles wat Zwitzerland en de Alpen te bieden heeft.

10 KISC General Presentation9 Het Chalet Het centrum heeft een chalet dat tot 200 gasten kan herbergen. Het heeft ook een aantal vergaderruimtes en ontmoetingsruimten voor groepen om te gebruiken.

11 KISC General Presentation10 De toren De toren ligt op ons kampeerterrein en biedt accomodatie aan 57 personen.De toren heeft een volledig uitgeruste keuken en is ideaal voor groepen die zelf willen koken.

12 KISC General Presentation11 Het kampeerterrein Op het kampeerterrein kunnen tot 1500 personen verblijven, vooral in de zomer. Alle veldjes hebben een kraan. Toiletten en douches met warm water zijn in de buurt.

13 KISC General Presentation12 Ueschinenhut Bezoek KISC‘s berghut op 1890 m, de mogelijkheid om een echte berghut te leren kennen. Er worden vandaaruit veel aktiviteiten georganiseerd en er kunnen 30 mensen overnachten.

14 KISC General Presentation13 Catering / zelf koken Je kan zelf koken …of in het chalet eten. Catering en kookmogelijkheden zijn voor alle gasten beschikbaar. Via de keuken kunnen basis levensmiddelen besteld worden

15 KISC General Presentation14 Programma: Internationale Vriendschap Scouts uit 40 verschillende landen bezoeken Kandersteg ieder jaar. Ze kunnen andere scouts ontmoeten, hun kultuur leren kennen en nieuwe vrienden maken.

16 KISC General Presentation15 Programma: Alpine Avontuur De mogelijkheid om de Alpen te ontdekken. Beklim een top of probeer rotsklimmen. En…waarom niet in een berghut overnachten? Wat voor avontuur je ook zoekt, je vindt het in KISC.

17 KISC General Presentation16 Programma: Milieu De omgeving van Kandersteg is uniek. Wij zijn een milieuvriendelijk centrum en willen onze gasten laten ervaren hoe het is om deel uit te maken van zo’n omgeving.

18 KISC General Presentation17 Internationale Staf KISC wordt gerund door een groep vrijwilligers. Ze komen voor 3 maanden tot aan een paar jaar om hier te werken in allerlei mogelijke jobs. Ze willen altijd helpen en zorgen voor actie en plezier.

19 KISC General Presentation18 Het dorp Kandersteg Het centrum ligt ca. 2 km van het dorp naast de rivier de Kander. Kandersteg heeft winkels, restaurants en cafés, een zwembad en nog veel meer.

20 KISC General Presentation19 Reizen naar Kandersteg Per trein –Het station van Kandersteg ligt aan de Lotschenberglijn –2 uur per trein vanaf Zurich Met de auto of bus –Ca. 2 uur vanaf Basel Met het vliegtuig - Mogelijkheden naar Zurich, Basel en Geneve

21 KISC General Presentation20 Boeken? Zoek contact met KISC –via telefoon, email, brief of fax –Wanneer, waar en met hoeveel mensen KISC antwoordt met een officiele boeking Bevestig die boeking aan KISC –Aanvullen en terugsturen van het formulier –Betaal de boekingskosten (SFr 25.- per person) Reserveer aanvullende zaken zoals; - Catering - Programma

22 KISC General Presentation21 www.kisc.ch Bezoek onze website voor informatie over catering, accomodatie, programma en staf… en een heleboel meer. Je kunt zelfs on-line boeken. Dus: zoek ons op en kijk wat we kunnen aanbieden.

23 KISC General Presentation22 Kandersteg gaat over... Internationale Vriendschap Alpine Avontuur Milieu En een hoop plezier en lol

24 KISC General Presentation23 Kom en beleef de droom mee... www.kisc.ch


Download ppt "KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Wereld Scoutingcentrum."

Verwante presentaties


Ads door Google