De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jaarvergadering 7 juni schooljaar 2010-2011 Oudervereniging katholieke basisschool St. Antonius te Schin op Geul.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jaarvergadering 7 juni schooljaar 2010-2011 Oudervereniging katholieke basisschool St. Antonius te Schin op Geul."— Transcript van de presentatie:

1 Jaarvergadering 7 juni schooljaar 2010-2011 Oudervereniging katholieke basisschool St. Antonius te Schin op Geul

2 Afscheid leden / Introductie nieuw bestuur Afscheid leden / Introductie nieuw bestuur Doelen Doelen Activiteiten Activiteiten Financieël overzicht 2010-2011 Financieël overzicht 2010-2011 Voorstel ouderbijdrage schooljaar 2011- 2012 Voorstel ouderbijdrage schooljaar 2011- 2012 Terugblik schooljaar 2010-2011 Terugblik schooljaar 2010-2011 Vragen? Vragen? Agendapunten

3 Het afgelopen schooljaar heeft de oudervereniging een nieuwe doorstart gemaakt. Er werd afscheid genomen van enkele ouders die zich afgelopen jaren hebben ingezet voor de OV. Wij bedanken hun voor alle inzet. Afscheid leden / Introductie nieuw bestuur

4 Het bestuur van de OV bestaat momenteel uit: - Milenka van Kempen(voorzitter) - Cindy Moors (penningmeester) - Susanne Packbier (secretaris) - Mandy Schaeks (bestuurslid) - Chantal van Weersch (bestuurslid) - Juffrouw Annie (namens team)

5 Streven naar transparantie tussen OV, ouders en school Streven naar transparantie tussen OV, ouders en school Heldere financiën Heldere financiën consequent opvolgen van bestaande regels m.b.t. betaling vrijwillige ouderbijdrage. consequent opvolgen van bestaande regels m.b.t. betaling vrijwillige ouderbijdrage. Nieuwe leden in- en oude leden uitschrijven bij de Kamer van Koophandel. Nieuwe leden in- en oude leden uitschrijven bij de Kamer van Koophandel. Doelen

6 Omzetten betaal- en spaarrekening van ING naar Rabobank. (i.v.m. aan- vraag bij het coöperatie-fonds). Omzetten betaal- en spaarrekening van ING naar Rabobank. (i.v.m. aan- vraag bij het coöperatie-fonds). Aanmaken e-mail adres waarop ouders terecht kunnen met vragen en waarop ze zich kunnen aan- melden voor ondersteuning bij activiteiten. Aanmaken e-mail adres waarop ouders terecht kunnen met vragen en waarop ze zich kunnen aan- melden voor ondersteuning bij activiteiten. Knop OV op de website van de school aanmaken, waarin de notulen binnen twee weken na een vergadering te lezen zijn. Knop OV op de website van de school aanmaken, waarin de notulen binnen twee weken na een vergadering te lezen zijn.

7 Ondanks het zeer kleine groepje ouders dat momenteel actief is binnen de OV, hebben zij zich ingezet bij de organisatie van diverse activiteiten, waarvan we nu een kort overzicht geven. Ondanks het zeer kleine groepje ouders dat momenteel actief is binnen de OV, hebben zij zich ingezet bij de organisatie van diverse activiteiten, waarvan we nu een kort overzicht geven. Activiteiten

8 Schoolreis 2010 De schoolreis 2010 is georganiseerd door de oude samenstelling van de oudervereniging. De schoolreis 2010 is georganiseerd door de oude samenstelling van de oudervereniging. Voor het organiseren van de schoolreis 2011, hebben we een enquête gehouden onder ouders en leerlingen. Er zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met de wensen van beide. Voor het organiseren van de schoolreis 2011, hebben we een enquête gehouden onder ouders en leerlingen. Er zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met de wensen van beide.

9

10

11

12 Sint Maartensoptocht op 12 november 2010 Op school werden liedjes geoefend en lampionnen geknutseld. Op school werden liedjes geoefend en lampionnen geknutseld. Door de OV zijn lampjes, batterijen en fakkels aangeschaft, die ieder jaar voor deze tocht gebruikt kunnen worden. Door de OV zijn lampjes, batterijen en fakkels aangeschaft, die ieder jaar voor deze tocht gebruikt kunnen worden. Helaas is door het slechte weer deze activiteit letterlijk in het water gevallen. Helaas is door het slechte weer deze activiteit letterlijk in het water gevallen.

13 St. Nikolaasviering op 2 december 2010 De viering is begonnen met een pietengym door de OB waarbij ieder kind zijn/haar pietendiploma kon behalen. De viering is begonnen met een pietengym door de OB waarbij ieder kind zijn/haar pietendiploma kon behalen. Vervolgens hebben deze klassen een optreden voor de sint verzorgd. Vervolgens hebben deze klassen een optreden voor de sint verzorgd. Tenslotte werden er kadootjes uitgedeeld aan de leerlingen van de OB en chocoladeletters aan de leerlingen van de BB. Tenslotte werden er kadootjes uitgedeeld aan de leerlingen van de OB en chocoladeletters aan de leerlingen van de BB.

14

15

16 Kerstontbijt op 17 december 2010 Vanuit school werd gevraagd om ondersteuning bij het kerstontbijt. Vanuit school werd gevraagd om ondersteuning bij het kerstontbijt. We hebben geholpen met het klaarmaken van het ontbijt. We hebben geholpen met het klaarmaken van het ontbijt.

17 Paasontbijt op 21 april 2011 Na het kerstontbijt werd vanuit school gevraagd om ook het paasontbijt te verzorgen, met het verschil deze keer zelf de boodschappen te doen. De school blijft dit ontbijt wel zelf betalen. Na het kerstontbijt werd vanuit school gevraagd om ook het paasontbijt te verzorgen, met het verschil deze keer zelf de boodschappen te doen. De school blijft dit ontbijt wel zelf betalen. Ook dit keer hebben we ´s ochtends geholpen met het klaarmaken van het ontbijt. Ook dit keer hebben we ´s ochtends geholpen met het klaarmaken van het ontbijt.

18 Sportdag op 18 mei 2011 Er werd door de oudervereniging een sportdag georganiseerd. Er werd door de oudervereniging een sportdag georganiseerd. Doordat er slechts 2 aanmeldingen waren van ouders die ons wilden helpen, hebben wij een beroep gedaan op leerlingen van het Stella Maris college. Doordat er slechts 2 aanmeldingen waren van ouders die ons wilden helpen, hebben wij een beroep gedaan op leerlingen van het Stella Maris college. Het buikschuiven was een heus succes, evenals de medailles, waar de kinderen erg blij mee waren. Het buikschuiven was een heus succes, evenals de medailles, waar de kinderen erg blij mee waren.

19

20

21 Communiemis op 2 juni 2011 Bij de Communiemis werd door twee leden van de oudervereniging geholpen bij het verwijzen naar de gereserveerde zitplaatsen voor familieleden. Bij de Communiemis werd door twee leden van de oudervereniging geholpen bij het verwijzen naar de gereserveerde zitplaatsen voor familieleden. Verder krijgen alle kinderen die voor het eerst ter communie gaan een presentje aangeboden van de oudervereniging. Verder krijgen alle kinderen die voor het eerst ter communie gaan een presentje aangeboden van de oudervereniging.

22 Kledingophaalactie op 27 juni 2011 27 Juni is er een kledingophaalactie georganiseerd. Dit jaar pakken we het wat grootser aan. Er is al vroeg een aankondiging op school en meerdere malen in de Mauritiusbode gedaan. Bij oudere mensen worden de zakken aan huis opgehaald. We hopen dan ook een groot bedrag binnen te halen. 27 Juni is er een kledingophaalactie georganiseerd. Dit jaar pakken we het wat grootser aan. Er is al vroeg een aankondiging op school en meerdere malen in de Mauritiusbode gedaan. Bij oudere mensen worden de zakken aan huis opgehaald. We hopen dan ook een groot bedrag binnen te halen.

23 Er werden dit schooljaar twee speeltoestellen op het schoolplein van de onderbouw afgekeurd. Omdat er niet genoeg geld is om deze te vervangen, is er bij de Rabobank een aanvraag gedaan bij het Coöperatie- fonds. Beslissing na 21 juni 2011. Ook werd er een sponsor buikschuif actie georganiseerd en wordt er sponsorgeld gevraagd bij de winkeliers uit ons dorp. Er werden dit schooljaar twee speeltoestellen op het schoolplein van de onderbouw afgekeurd. Omdat er niet genoeg geld is om deze te vervangen, is er bij de Rabobank een aanvraag gedaan bij het Coöperatie- fonds. Beslissing na 21 juni 2011. Ook werd er een sponsor buikschuif actie georganiseerd en wordt er sponsorgeld gevraagd bij de winkeliers uit ons dorp. Aanpassingen Schoolplein

24 Er worden voor het komende schooljaar voor alle leerlingen luizencapes besteld. Er worden voor het komende schooljaar voor alle leerlingen luizencapes besteld. Luizencapes

25

26 Voorstel ouderbijdrage schooljaar 2011-2012

27 starten na de zomervakantie starten na de zomervakantie 35 Euro 35 Euro instromen midden in het schooljaar: instromen midden in het schooljaar: na de schoolreis 15 euro na Sinterklaas7,50 euro Leerlingen die:

28 Vele doelen zijn behaald. Vele doelen zijn behaald. De inzet van de oudervereniging is uitermate belangrijk om de activiteiten te organiseren. De inzet van de oudervereniging is uitermate belangrijk om de activiteiten te organiseren. Er zijn dringend nieuwe actieve en ondersteunende leden nodig om ons te versterken. Wij bedanken iedereen en in het bijzonder de leden die geheel belangeloos en naast hun drukke baan en gezinsleven, hun steentje hebben bijgedragen. Wij bedanken iedereen en in het bijzonder de leden die geheel belangeloos en naast hun drukke baan en gezinsleven, hun steentje hebben bijgedragen. Terugblik

29 VRAGEN ?


Download ppt "Jaarvergadering 7 juni schooljaar 2010-2011 Oudervereniging katholieke basisschool St. Antonius te Schin op Geul."

Verwante presentaties


Ads door Google