De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Informatie avond groep 8 Welkom en toelichting op de avond Welkom en toelichting op de avond De Zilverberg en opbrengstgericht werken De Zilverberg en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Informatie avond groep 8 Welkom en toelichting op de avond Welkom en toelichting op de avond De Zilverberg en opbrengstgericht werken De Zilverberg en."— Transcript van de presentatie:

1

2 Informatie avond groep 8 Welkom en toelichting op de avond Welkom en toelichting op de avond De Zilverberg en opbrengstgericht werken De Zilverberg en opbrengstgericht werken Het onderwijs in groep 8 Het onderwijs in groep 8 Het programma Het programma De Cito-toets en na de cito De Cito-toets en na de cito Huiswerk Huiswerk Overige informatie Overige informatie Rondvraag/Sluiting Rondvraag/Sluiting

3

4 Het onderwijs in groep 8 Leren, diverse manieren, niet alleen kijken en luisteren Leren, diverse manieren, niet alleen kijken en luisteren Consequenties voor het onderwijs hoe werken we aan opbrengsten, hoe analyseren we de resultaten en wat doen we met deze gegevens? Voorbeeld rekenen. Consequenties voor het onderwijs hoe werken we aan opbrengsten, hoe analyseren we de resultaten en wat doen we met deze gegevens? Voorbeeld rekenen. Directe instructie, wie heeft wat nodig en voor wie is het zinvol Directe instructie, wie heeft wat nodig en voor wie is het zinvol Omgaan met verschillen Omgaan met verschillen Werken met groepsplannen/arrangementen Werken met groepsplannen/arrangementen Zelfstandig werken (extra instructie)/Weekkaart Zelfstandig werken (extra instructie)/Weekkaart Samenwerken/ werken aan een klasse klassenklimaat Samenwerken/ werken aan een klasse klassenklimaat De 7 zilveren Zilverbergregels en bouwen aan een klassenklimaat. De 7 zilveren Zilverbergregels en bouwen aan een klassenklimaat.

5 Programma Rekenen ( Wizwijs) Taal ( Taal in beeld) Technisch lezen Begrijpend lezen ( Lezen in beeld) Spelling ( Spelling in beeld) Zaakvakken Engels Schrijven Handvaardigheid Muziek Verkeer School tv Leefstijl

6 De Cito toets Drempelonderzoek (oktober) Drempelonderzoek (oktober) 10 minutengesprek pre-advies 10 minutengesprek pre-advies 21,22,23 april Cito toets 21,22,23 april Cito toets Open dagen (sites scholen!) Open dagen (sites scholen!)

7 Groep 8 na de Cito toets… Kamp 24, 25 en 26 juni 2015 (kampavond) Kamp 24, 25 en 26 juni 2015 (kampavond) Musical/Afscheid woensdag 15 juli Musical/Afscheid woensdag 15 juli Het schooljaar is nog niet voorbij !!! Het schooljaar is nog niet voorbij !!!

8 Huiswerk Groep 8 2x per week, op dinsdag en donderdag directe relatie met de leerstof Toetsen leren Functie van huiswerk http://jufjaninejufmira.yurls.net

9 Overige informatie Gymles, op dinsdag en donderdag Cito’s in groep 8 Dyslexie info Anti-Pestprotocol Klassenouders voor groep 8/ Luizenkamouders NAW-gegevens Verlof/ Ziekte. Traktatie(beleid) Beveiliging fotoalbum site Gesprek met de leerkracht (en)/ contact via de mail. Appel Wanneer neemt de leerkracht contact met u op ? Werkstuk Mobiele telefoons mee naar school. Gebruik mobiel nummer juffen.

10 Rondvraag en sluiting


Download ppt "Informatie avond groep 8 Welkom en toelichting op de avond Welkom en toelichting op de avond De Zilverberg en opbrengstgericht werken De Zilverberg en."

Verwante presentaties


Ads door Google