De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Audio Nino Bravo “América” Net zilver (Latijn Argentum), vandaar de naam Rio de la Plata, dat was de natuurlijke manier om deposito's van zilver te bereiken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Audio Nino Bravo “América” Net zilver (Latijn Argentum), vandaar de naam Rio de la Plata, dat was de natuurlijke manier om deposito's van zilver te bereiken."— Transcript van de presentatie:

1

2 Audio Nino Bravo “América”

3 Net zilver (Latijn Argentum), vandaar de naam Rio de la Plata, dat was de natuurlijke manier om deposito's van zilver te bereiken door de Spanjaarden in de regio Potosi in Bolivia. Zelfs vandaag de dag zeggen we in het Spaans: "Dit is een waarde Potosí. Voordat het werd genoemd Rio Solis naam van zijn ontdekker. Argentinië

4

5

6

7

8

9

10 Acht jaar na de ontdekking van Amerika door de Spanjaarden, de Portugezen kwamen in een gebied waar er een boom (Caesalpinia echinata) gebruikt door de Indianen van het bos. Deze boom werd genoemd pau-brasil in het Portugees, laat het een roodachtige kleur door koken in water, dus het terughalen van een vuur van hout kolen of houtskool. Vandaar de naam van terra Pau-brasil.. Brésil

11

12

13

14

15

16

17 De Indianen noemden dit gebied de naam TCHIL Aymara, de inheemse woord voor sneeuw "of" einde van de wereld "(Finis Terrae). Chili

18

19

20

21

22

23

24 Christoffel Columbus landde op het eiland Cuba 28 oktober 1492, tijdens zijn eerste reis naar de Nieuwe Wereld. Ter ere van de dochter van Ferdinand en Isabella, zijn weldoeners, Columbus noemde het eiland Juana in de eerste plaats, dat ze verschillende namen ontvangen in successie, toen heette Fernandina (ter ere van koning Ferdinand) en, ten slotte, Cuba is benoemd als een variant van Cubanascnan oorspronkelijke naam, die Siboney Indiaanse taal betekent "berg."

25

26

27

28

29

30

31 Deze naam is niet moeilijk te raden uit haar geografische positie. Het dankt zijn naam aan de denkbeeldige lijn van de evenaar, die het land doorkruist en verdeelt de aarde in twee halfronden. De hoofdstad Quito is genoemd, wat in het Quechua betekent "navel van de wereld" vanwege zijn geografische ligging tussen de bergen.

32

33

34

35

36

37

38 De naam van Mexico City (Mexico) komt uit het Azteekse Mexitli, wat betekent "mensen van de Azteken," een naam die de Azteken zelf, gegeven ter ere van hun god van de oorlog Mexitli. Het is ook de federale hoofdstad van Mexico.

39

40

41

42

43

44

45 Haar naam is afgeleid van Nicarao, de beroemde leider die regeerde in de regio toen de Spanjaarden arriveerden, of de naam van de Aboriginal bevolking Nicarao, die de Stille Oceaan bevolkt om de komst van de Spanjaarden in het land van Nicaragua.

46

47

48

49

50 Er zijn verschillende versies over de oorsprong van de naam van Panama. Sommigen zeggen dat het is goedgekeurd voor een boom heel gebruikelijk in deze regio, genaamd Panama. Anderen toeschrijven aan het dorp, die werd opgericht in augustus, wanneer er veel vlinders en Panama in de Indische taal betekent 'overvloed aan vlinders. "Volgens sommige kroniekschrijvers, Panama was de naam van een Indiase vissersdorp, gelegen aan de oevers van de Zuid-Zee. Cueva taal in Panama betekenen voor de Indianen, 'overvloed aan vis', 'plaats van visscholen. " In de Golf van Panama, tijdens bepaalde tijden van het jaar, is er een hoge concentratie van vis. In een brief van Pedro Arias de Ávila naar koning Ferdinand in 1516, zei hij als volgt: Uw Hoogheden zullen weten dat Panama is een visplek op de kust van de Zuid-zee, omdat de Indiase vissers, Panama genaamd. Het lijkt erop dat de Kuna Indianen zeggen dat het woord is afgeleid van pannaba Panama, Kuna taal betekent 'ver'.

51

52

53

54

55

56

57 Dit is een Guarani naam: Para 'zee', of guargom Guara, "autochtone" of Paragua, die "kroon van veren, en 'agua betekent" kan betekenen "native naar de rivier" of "Crown Feather River"

58

59

60

61

62

63

64 Het grondgebied van het Inca-rijk begon te worden genoemd in Peru nog voordat het werd veroverd door Francisco Pizarro's mannen. De naam van Peru is de naam van de rivier Hispanicization "Biru" in de Amerikaanse zuidelijke helling van de Stille Oceaan, onder de inwoners van Panama, kwam alle grond langs de weg te wijzen naar het oosten, zuiden en ten westen van de stad. Lima, de naam van de hoofdstad komt, door corruptie, genaamd de Rimac rivier.

65

66

67

68

69

70

71


Download ppt "Audio Nino Bravo “América” Net zilver (Latijn Argentum), vandaar de naam Rio de la Plata, dat was de natuurlijke manier om deposito's van zilver te bereiken."

Verwante presentaties


Ads door Google