De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!

Verwante presentaties


Presentatie over: "DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!"— Transcript van de presentatie:

1 DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!

2 Als kinderen andere wegen gaan…. Ik ben de goede Herder ‘Ik ben de goede Herder’ sprak Jezus tot de verdeelde Joden. Voor mijn schapen in en buiten de kooi zal ik me zelfs laten doden. Ik kom voor alle schapen, ook verdwaalden buiten in het veld, Ik ben de gezondene Gods, een Herder voor wie elk schaapje telt. Huurlingen spelen mooi weer tótdat er een roedel wolven verschijnt, Dan springen ze op en roepen tot de kudde: ‘Kom snel overeind! Ik zal jullie beschermen, heb geen angst, ik laat jullie niet alleen, Blijf hier dicht bij elkaar, ik haal snel meer hulp, tot zo, ik ga nu heen.’ Maar Ik ben de Herder, uit vrije wil geef Ik voor jou mijn leven. Onze Vader houdt van ons, geeft Mij de ruimte mijzelf te geven. Neem je mijn geschenk aan, dan ben je voor altijd mijn geliefde kind, Viert de hele hemel feest, omdat ook jij voor eeuwig wordt bemind. Laten wij samen over de velden trekken naar de horizon. Eet mijn brood des levens en laaf je aan water uit de levensbron. Samen zullen we het onkruid bestrijden, de aarde doen bloeien, Samen zullen we tot in eeuwigheid het liefdesrijk doen groeien. Dirk Vethaak

3 Als kinderen andere wegen gaan…. HEER, WIJS MIJ UW WEG Heer, wijs mij uw weg en leid mij als een kind dat heel de levensweg slechts in U richting vindt. Als mij de moed ontbreekt om door te gaan, troost mij dan liefdevol en moedig mij weer aan. Heer, leer mij uw weg, die zuiver is en goed. Uw woord is onderweg als een lamp voor mijn voet. Als mij het zicht ontbreekt, het donker is, leid mij dan op uw weg, de weg die eeuwig is. Heer, leer mij uw wil aanvaarden als een kind dat blindelings en stil U vertrouwt, vrede vindt. Als mij de wil ontbreekt uw weg te gaan, spreek door uw Woord en Geest mijn hart en leven aan. Heer toon mij uw plan; maak door uw Geest bekend hoe ik U dienen kan en waarheen U mij zendt. Als ik de weg niet weet, de hoop opgeef, toon mij dat Christus heel mijn weg gelopen heeft.

4 Als kinderen andere wegen gaan….

5 Filmpje met vertelling en liedje over ‘het verloren schaap’ en ‘laat de kinderen tot mij komen’

6 Als kinderen andere wegen gaan….

7 Als kinderen andere wegen gaan…

8 Als kinderen andere wegen gaan…. Alle kinderen horen bij Jezus Wij willen samen vieren dat God van mensen houdt En dat Hij in ons midden Zijn rijk van liefde bouwt Omdat wij kinderen van de Vader zijn ! Wij willen samen delen met kinderen klein en groot En net als Jezus geven aan anderen in nood Omdat wij kinderen van de Vader zijn ! Wij willen samen leven als vrienden verder gaan En steeds opnieuw vergeven wie ons heeft pijn gedaan Omdat wij kinderen van de Vader zijn ! Wij willen samen spelen in huis en op de straat Geduldig zijn en helpen wanneer het moeilijk gaat Omdat wij kinderen van de Vader zijn !

9 Ik leg de namen van mijn kinderen in Uw handen. Graveer Gij ze daarin met onuitwisbaar schrift. Dat niets of niemand ze meer ooit daaruit kan branden, ook niet als satan ze straks als de tarwe zift. Houdt Gij mijn kinderen vast, als ik ze los moet laten en laat altijd Uw kracht boven hun zwakheid staan. Gij weet hoe mateloos de wereld hen zal haten, Als zij niet in het schema van die wereld zullen gaan. Ik vraag U niet mijn kinderen elk verdriet te sparen, maar wees Gij wel hun troost, als ze eenzaam zijn en bang. Wil om Uws naams wil hen in Uw verbond bewaren. en laat ze nooit van U vervreemden, nooit, hun leven lang! Gebed voor mijn kinderen

10 Ga met God en Hij zal met je zijn jou nabij op al je wegen met Zijn raad en troost en zegen. Ga met God en Hij zal met je zijn. Ga met God en Hij zal met je zijn bij gevaar, in bange tijden over jou Zijn vleugels spreiden Ga met God en Hij zal met je zijn Ga met God en Hij zal met je zijn tot wij weer elkaar ontmoeten in Zijn naam elkaar begroeten Ga met God en Hij zal met je zijn Als kinderen andere wegen gaan….

11


Download ppt "DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!"

Verwante presentaties


Ads door Google