Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdMathijs de Jong Laatst gewijzigd meer dan 9 jaar geleden
1
Bepalen vd nettoverkoopprijs (3.4)
2
Opbrengsten en kosten (1a en b).
Euro’s procenten Nettoverkoopprijs = Opbrengst (p*q) 100 Inslag - 20 Bruto winst 80 Exploitatiekosten - Netto winst 5 X Inslag * inslagfactor = nettoverkoopprijs
3
2 methodes One size fits all 1 inslagfactor Gedifferentieerd
Voorgerecht Hoofdgerecht Nagerecht Ieder een eigen inslagfactor
4
V en W( res rekening) als basis (2).
Euro’s procenten Nettoverkoopprijs = Opbrengst (p*q) 100 Inslag - 5,70 30 Bruto winst 70 Vaste kosten - 60 Netto winst 10
5
Vast inslagbedrag (3). Euro’s procenten Nettoverkoopprijs 7,50 vast
100 Inslag - 2,00 vast Bruto winst 5,50 Exploitatiekosten - Netto winst
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.