Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdFloris Baert Laatst gewijzigd meer dan 10 jaar geleden
1
Hoofdstuk 15 Product ontwikkeling Srednja šola Zagorje
2
Soms dien je nieuwe producten te ontwikkelen voor een klant of voor je kaart. Voordat je aanvaard een nieuw gerecht te creëren dien je een gevarenanalyse te maken van de ingrediënten en de bereidingsprocessen. Dit moet volledig worden uitgewerkt voordat je het gerecht maakt. Alle gevaren dienen te worden geaniseerd en indien nodig dient een gevarenanalyse diagram te worden opgesteld.
3
Wanneer een nieuw product wordt toegevogd aan het gamme dienen alle ingrediënten te worden gecontroleerd en bediscussieerd bij allen die met de creatie van dit nieuw product betrokken zijn.
4
Rauwe producten die nog nooit voordien gebruikt werden zijn misschien noodzakelijki en nieuwe bereidingstechnieken moeten misschien worden gebruikt. Deze dienen te worden bestudeerd Is er nieuwe aangepaste kennis noodzakelijk om met deze producten te werken? Bevat het gerecht één van de meest voorkomende allergiën?
5
Could this have a knock on effect on any of the other dishes you make Is the ingredient easily sourced Is the dish financially viable Will extra training need to take place for some members of staff Will any new equipment need to be purchased
6
Moeten nieuwe beredingstechnieken te worden geïmplmenteerd? Moet het HACCP hygiëne plan te worden geupdated? Is de keukenchef bekwaam om dit gerecht te maken? Moeten er schriftelijke instructies komen?
7
Is een nieuwe leverancier noodzakelijk?
8
Nieuwe producten kunnen enkel worden ontwikkeld als alle noodzakelijke onderzoeken zijn uitgevoerd en indien het besluit is dat ze veilig kunnen worden geproduceerd, zonder gevaar voor de voedselveiligheid.
9
HACCP and GMP in school restaurants School Development Project
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.