Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdDries Lemmens Laatst gewijzigd meer dan 10 jaar geleden
1
Comenius School Development Project Constructie- en bouwvoorschriften van de keuken Made by the Comenius team - Selandia food and beveragedepartment Slagelse Denmark 17-09-2014 Srednja šola Zagorje
2
Srednja šola agorje Vloeren – muren – plafond - ramen Koelkasten en vrieskasten Ventilatie en afzuiging Omkleedruimte personeel Speciale ruimtes Spoelbakken Handenwasruimte Materieel Keukenafval Toiletten
3
Algemeen Glad en niet waterdoorlatend Duurzame materialen Gemakkelijk te reinigen en af te wassen Vloeren: Helling naar schrobputjes en stankafsluiter Muren Lichte kleur Vrij van opliggende leidingen Plafonds Lichte kleur en minimum 2.50 meter hoog Ramen Indien ze geopend kunnen worden voorzien vna horren 17-09-2014 Srednja šola Zagorje
4
Speciale koel- en diepvriesvoorzieningen voor: Vis Vlees Groenten en fruit Zuivelproducten en eieren Thermometers om de temperatuur te controleren 17-09-2014 Srednja šola agorje
5
1. Afzuigventilatie 2. Afzuigkap Beide moeten afgedekt zijn om ongedierte te weren De werkplaats moet uitgerust zijn met horren indien er ventilatieopeningen zijn of open vensters 17-09-2014 Srednja šola agorje
6
Een zuivere plaats om private kleding en andere persoonlijke zaken te bewaren Personeelstoilet Was- en douche mogelijkheid Makkelijk te reinigen Wastafels voorzien van warm en koud water 17-09-2014 Srednja šola Zagorje
7
Groenten- en fruitsector in de koelkast Vleessector in de koelkast Vissector or aparte koelkast Magazijn voor droge voeding Inloop diepvriezer 17-09-2014 Srednja šola agorje
8
De afwasruimte dient gescheiden te zijn van de bereidingsruimlte Speciale afwasbakken voor de afwas Bij automatische afwas dient het warm water minstens 80° C te zijn The automatische afwasmachine moet Vrij zijn van de vloer en de muren Dicht bij de muur en geplaats op voeten or een geschikt armatuur Als je met de handen afwast alles afspoelen met kokend water. 17-09-2014 Srednja šola agorje
9
Aparte wasbakken voor de afwas Aparte wasbakken voor de handen Apate wasbakken voor reiniging van vis en groenten Washbakken moeten zich dicht bij de werkplaats bevinden. All washbakken moeten koud en warm water hebben Handenwasruimte: Uitgerust met zeepdispenser met vloeibare desinfecterende zeep Papieren handdoekjes of eenmalige handdoekrol Pedaalemmer voor papieren handdoekjes Reglementaire afvoer naar riolen Rooster om ongedierte te voorkomen Allle wasbekken dienen regelmentair te zijn aangesloten 17-09-2014 Srednja šola agorje
10
Eenvoudig te reinigen Materieel dient gemaakt te zijn in roestvrijstaal of in gelammelleerd plastiek Alle matrieel moet: Vrij zijn van vloer en muren of Vast tegen de wand om stof, vuil en nat te weren Geplaats op voeten of op vaste onderbouw. Voldoende werktafels om kruisbesmetting te vermijden Alle ruimtes en materieel kan eenvoudig worden gereinigd Machines en andere materieel is eenvoudig te verplaatsen om er rond en onder te kunnen reinigen. 17-09-2014 Srednja šola agorje
11
Keukenafval sorteren in 1. GFT (groente- fruit en tuinafval) 2. Glas en blik 3. Papier en karton 4. Gevaarlijk afval 5. restafval Afvalcontainers: 1. Gesloten en lekdicht 2. Goed reinigbaar 3. Buiten het gebouw of in een goed geventileerde ruimte 17-09-2014 Srednja šola Zagorje
12
Aparte toiletten voor de gasten Aparte toiletten voor het personeel Geen rechtstreekse verbinding met bereidingsruimte of magazijnen In de toiletruimte personeel verplichte vermelding handen te wassen na het gebuik van het toilet 17-09-2014 Srednja šola agorje
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.