De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Het tentamen wordt afgenomen op maandag 29 okt., zalen Alpha en Gamma van 17.30-20.00. Wees er op tijd!! Te laat komen is afwezig.  Telefoon uit, eten.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Het tentamen wordt afgenomen op maandag 29 okt., zalen Alpha en Gamma van 17.30-20.00. Wees er op tijd!! Te laat komen is afwezig.  Telefoon uit, eten."— Transcript van de presentatie:

1

2  Het tentamen wordt afgenomen op maandag 29 okt., zalen Alpha en Gamma van 17.30-20.00. Wees er op tijd!! Te laat komen is afwezig.  Telefoon uit, eten is verboden, alleen water mag.  Je mag niet zomaar weg! Instructies aan het begin van het tentamen. NIET voor de deur blijven staan!  Cijfers zijn in principe op vrijdag 2 nov. Bekend.  Inkijkmoment maandag 5 nov. om 15.00 op D25 1.02, van tevoren aanmelden!  Hertentamen op 8 november, 17.30-20.00 in Alpha, voor eindcijfers tussen 4,0 en 5,4.  Donderdagavond tentamentraining UHSK.

3  40 meerkeuzevragen.  Topografievraag.  Plaatjesvraag.  Twee essayvragen.

4  Maak alle opdrachten op een APART PAPIER!!! Lever deze ook op aparte stapels in.  Vergeet niet overal je naam en studentnummer op te zetten.  Lees altijd eerst de volledige vraag.  Schrijf leesbaar, foutloos en volledig. Kijk wat je geschreven hebt na.  Wees uitgebreid waar nodig. Let op de punten die je voor een vraag kunt krijgen!

5  Er is altijd maar één antwoord goed, tenzij specifiek anders vermeld.  Vier keuzemogelijkheden.  Weinig punten per vraag.  Kunnen over van alles gaan, maar denk hier met name aan: - Namen (chronologisch) - Jaartallen (werkboek) - Gebeurtenissen (slagen, chronologisch) - Beleidsvoering

6  Ongeveer 10 aanduidingen van plaatsen, streken, beroemde evenementen, gebouwen en slagen.  Deze worden er al bij aangegeven: noteer de juiste naam bij het juiste nummer.

7  Plaatje uit het hoorcollege.  Wat is er te zien? Wat heb je daarover geleerd? Hoe kun je dit relateren aan een specifiek onderwerp dat behandeld is?  Behandel deze vraag als een mini- essayvraag.

8  40% van het tentamencijfer.  Bestaat uit meerdere elementen/ deelvragen. Beantwoord de hele vraag!  Een essayvraag is als een mini-essay: zet je argumenten uiteen en eindig met een conclusie. Let op: vaak een limiet aan het aantal te gebruiken woorden.  Schrijf je argumenten helder en volledig uit, maak gebruik van het geleerde.  Eigen mening ook onderbouwen!  Dus niet: ik denk dat het klopt omdat X dat in zijn tekst heeft gezegd. Uitleggen: wat is er gezegd, en waarom vind jij het geloofwaardig?

9  Groep 1: 10 meerkeuzevragen.  Groep 2: 8 topografievragen.  Groep 3: 1 plaatjesvraag.  Groep 4: 1 essayvraag over het handboek.  Groep 5: 1 essayvraag over de reader.


Download ppt " Het tentamen wordt afgenomen op maandag 29 okt., zalen Alpha en Gamma van 17.30-20.00. Wees er op tijd!! Te laat komen is afwezig.  Telefoon uit, eten."

Verwante presentaties


Ads door Google