De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Debatgroep 4 Beleidsaanbevelingen op vlak van de subsidiëring of financiering van de centra.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Debatgroep 4 Beleidsaanbevelingen op vlak van de subsidiëring of financiering van de centra."— Transcript van de presentatie:

1 Debatgroep 4 Beleidsaanbevelingen op vlak van de subsidiëring of financiering van de centra.

2 Stelling 1 De centra stellen het tekort aan administratieve en beleidsomkadering voor als het grootste knelpunt in de financiering. Hoe omkaderen we een centrum het best en op welke manier moet deze omkadering worden toegekend?

3 Stelling 2 Willen we de tweedekansfunctie in het volwassenenonderwijs versterken, dan moeten meer echte kansengroepen aangetrokken worden. Hoe kunnen we in het financieringssysteem van het volwassenenonderwijs voldoende stimulansen inbouwen om deze doelstelling beter te bereiken?

4 Stelling 3 Hoe kunnen prestaties geleverd in het kader van individuele leertrajectbegeleiding, openleercentra en keuzebegeleiding van cursisten beter gevalideerd worden in het financieringssysteem.

5 Stelling 4 Het onderzoek toont aan dat het huidige financieringssysteem op basis van lesurencursist en delers zijn beperkingen heeft. Kan een financieringssysteem gebaseerd op studiepunten zoals in het hoger onderwijs meer mogelijkheden bieden voor het volwassenenonderwijs?

6 Bedankt voor uw constructieve bijdrage! U bent welkom op de afsluitende receptie in de zuilenzaal


Download ppt "Debatgroep 4 Beleidsaanbevelingen op vlak van de subsidiëring of financiering van de centra."

Verwante presentaties


Ads door Google