De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pneumatiek 2 Klik met de linkermuisknop ergens op deze pagina en het filmpje wordt geladen en gestart. Klik na afloop rechtsboven op X om terug te keren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pneumatiek 2 Klik met de linkermuisknop ergens op deze pagina en het filmpje wordt geladen en gestart. Klik na afloop rechtsboven op X om terug te keren."— Transcript van de presentatie:

1 Pneumatiek 2 Klik met de linkermuisknop ergens op deze pagina en het filmpje wordt geladen en gestart. Klik na afloop rechtsboven op X om terug te keren naar deze animatie.

2 Uitleg gebruik animatie
Als deze groene toetsen in beeld komen gebruik je…… …….deze toetsen op je toetsenbord. Verder gebruik je alléén de linkermuistoets om ergens op te klikken. Bijvoorbeeld: VERDER of MAAK EEN KEUZE Deze animatie is ontworpen door Inno van Dijk uit Zevenaar Ga je gang VERDER

3 Pneumatiek 2 Om met pneumatiek te werken heb je schone droge lucht nodig die via luchtslangen naar de onderdelen wordt gestuurd.

4 Pneumatiek 2 Hiervoor gebruik je een compressor.
Deze zuigt lucht uit zijn omgeving aan en pompt die in een drukvat. De druk loopt daarin op tot een bepaalde waarde. Die waarde kun je aflezen op de drukmeter.

5 Luchttoevoer luchtafvoer
Pneumatiek 2 Deze opgeslagen lucht wordt via een reduceerventiel in de luchtverzorgingseenheid op constante druk gehouden. De druk is af te lezen op de drukmeter. In het persluchtfilter wordt vuil, water en stof gefilterd om schone droge lucht te krijgen. Deze lucht is bruikbaar in de pneumatiek. Luchttoevoer luchtafvoer Luchtverzorgingseenheid

6 Pneumatiek 2 Je weet nu: Dat pneumatiek met lucht werkt Dat deze lucht schoon en droog moet zijn Het reduceerventiel de luchtdruk constant houd op de ingestelde waarde De druk is af te lezen op de drukmeter Maak een keuze en klik met de linkermuisknop op één van de mogelijkheden: Alles opnieuw Stoppen

7 Einde van deze animatie.
Pneumatiek 2 Einde van deze animatie. Ga nu weer verder met je boek. Deze animatie is gemaakt door I J TH M van Dijk Druk met de linkermuistoets op de gele balk


Download ppt "Pneumatiek 2 Klik met de linkermuisknop ergens op deze pagina en het filmpje wordt geladen en gestart. Klik na afloop rechtsboven op X om terug te keren."

Verwante presentaties


Ads door Google