De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het project HSL-A16 In West-Brabant wordt de komende jaren: de HSL aangelegd; de A16 verbreed van 2x2 naar 2x3 rijbanen; knooppunt Princeville gerealiseerd;

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het project HSL-A16 In West-Brabant wordt de komende jaren: de HSL aangelegd; de A16 verbreed van 2x2 naar 2x3 rijbanen; knooppunt Princeville gerealiseerd;"— Transcript van de presentatie:

1 Het project HSL-A16 In West-Brabant wordt de komende jaren: de HSL aangelegd; de A16 verbreed van 2x2 naar 2x3 rijbanen; knooppunt Princeville gerealiseerd; Breda verbonden met de HSL.

2 Tussen Zevenbergschen Hoek en Prinsenbeek wordt de A16 naar het westen verschoven. (voor….

3 Tussen Zevenbergschen Hoek en Prinsenbeek wordt de A16 naar het westen verschoven. …..na)

4 De Hogesnelheidslijn wordt van Zevenbergschen Hoek tot aan Antwerpen naast de A16 gelegd. Van het Hollandsch Diep tot Breda ligt de HSL naast de spoorlijn Lage Zwaluwe-Breda.

5 De Hogesnelheidslijn wordt van Zevenbergschen Hoek tot aan Antwerpen naast de A16 gelegd. Van het Hollandsch Diep tot Breda ligt de HSL naast de spoorlijn Lage Zwaluwe-Breda.

6 Ter hoogte van Princenhage wordt de A16 verplaatst en met fly- overs langs de westzijde van de HSL gelegd. (voor…..

7 Ter hoogte van Princenhage wordt de A16 verplaatst en met fly- overs langs de westzijde van de HSL gelegd. …..na)

8 Tussen de A58 en de A16 wordt een volledige aansluiting gerealiseerd met fly-overs bij het knooppunt Princeville.

9

10 Met speciale verbindingssporen wordt Breda met de HSL verbonden. Voor de richting Rotterdam wordt deze verbinding ten zuiden van Zevenbergschen Hoek gemaakt.

11 Met speciale verbindingssporen wordt Breda met de HSL verbonden. Voor de richting Rotterdam wordt deze verbinding ten zuiden van Zevenbergschen Hoek gemaakt.

12 Met speciale verbindingssporen wordt Breda met de HSL verbonden. Voor de richting Rotterdam wordt deze verbinding ten zuiden van Zevenbergschen Hoek gemaakt. Bij het veilingterrein (Food Park) wordt de verbinding in de richting Antwerpen gemaakt.

13 Met speciale verbindingssporen wordt Breda met de HSL verbonden. Voor de richting Rotterdam wordt deze verbinding ten zuiden van Zevenbergschen Hoek gemaakt. Bij het veilingterrein (Food Park) wordt de verbinding in de richting Antwerpen gemaakt.

14 Project HSL-A16: West-Brabant nóg beter bereikbaar!


Download ppt "Het project HSL-A16 In West-Brabant wordt de komende jaren: de HSL aangelegd; de A16 verbreed van 2x2 naar 2x3 rijbanen; knooppunt Princeville gerealiseerd;"

Verwante presentaties


Ads door Google