Download de presentatie
GepubliceerdGustaaf Segers Laatst gewijzigd meer dan 10 jaar geleden
1
Leonardo Project “F&B4You” Fine Dining en Bistro Style
2
SOORTEN RESTAURANTS Klassiek Luxe Hotel Restaurant Restaurant
BISTRO STYLING pizzeria Typische lokaal: Es. Trattoria (het eten van huis), Osteria (taverne,herberg), agriturismo etnische restaurants
3
Speciale apparatuur voor de luxe restaurant
Rechaud, chauffing schotel, voor flambage,menage; Andere verschillende sorties van wijn glazen (voor oude wijn, aromatische wijn, enz.,); Proper soep kop en schotel; Speciaal items (kreeft vork, slak tang en vork, enz.), Speciale zware apparatuur voor service (snij trolley en weergave trolley, enz.); Speciaal apparatuur voor wijn dienst (flessenrek, ijsemmer, enz.).
4
Restaurant Apparatuur en Gereedschap
Service wagon Warme wagon Wijn Kart Guéridon Dessert Kart Flamberen Kart
5
Meubelen en Gereedschap
Rechaud Warmer Kart Dessert Kart Ovaal Dienblad Chauffing warmers kruimel spade
6
Speciaal Tafelwaren Groenten Pot Paling Bord Rond Blad met Deksel
BelBord Klokvormig Ovaal Triade Rechaud Fondue ijs emmer en Pilaar Voor ijs emmer Tureen
7
Bestek Soup ladle Soeplepel Schelpdier Schelpdier Vork Zalm Mes
Asperge Tang Boter mes Vleesvork Voorgerecht Lepel Vleesmes Cakemes Taart spade Fondue Vork Paling Vork ijs lepel Slak Tang Oestermes Slak Vork
8
1 -Zilver onder borden Speciaal Greedschap 2 - Deksel voor borden
4 - Deksel voor dienblad Kruimel Roller Fondue Bord Oester Bord Slak Bord
9
BISTRO STIJL
10
Gerechten zijn meestal op basis van lokale producten of tradities.
Het is vaak een informeel restaurant, Meestal in een stadscentrum. Gewoonlijk word er één bord gerechten geserveerd eerder dan formele gerechten of is het mogelijk om een drankje of koffie te drinken. In sommige avonden kan het live of opgenomen muziek bieden. Gerechten zijn meestal op basis van lokale producten of tradities.
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.