De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ouderavond Gerwen - Nederwetten."— Transcript van de presentatie:

1 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
Welkom ! Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

2 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
Agenda Presentatie Opening Voorstellen Jeugdcommissie Onthullen Naam en Logo Website Presentatie Dennis Jeugdweekend. Rondvraag Sluiting Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

3 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
Jeugdcommissie Voorzitter: Bram Daams Wedstrijdsecretaris: Nick de Loo Activiteiten: Sjors Driessen Algemene zaken: Wijnand Jaspers & Theo den Ouden. Jeugdcoordinator: Dennis Wouterse. Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

4 Taken jeugdcommissie (voorzitter)
Representeert de vereniging kwalitatief. Bereidt besluiten voor, samen met de wedstrijdsecretaris, technisch coördinator en algemene leden, welke ter verantwoording voorgelegd worden aan de besturen. Zit de vergaderingen van jeugdcommissie en leiders/trainers voor. Bereidt agenda voor, samen met wedstrijdsecretaris, technisch coördinator en algemene leden, voor de halfjaarlijkse leiders/trainers vergaderingen. Is als eerste verantwoordelijk voor opleiding en training van het kader welke door de technisch coördinator worden voorgedragen. Is, op verzoek, aanwezig bij vergaderingen van de subcommissies. Fungeert als rechtstreeks aanspreekpunt voor de technisch hoofdcoördinator. Vertegenwoordigt de jeugdafdeling in het bestuur en dagelijks bestuur van de vereniging. Draagt zorg voor de taakverdeling binnen de jeugdafdeling. Is bevoegd tot het doen voorstellen van disciplinaire straffen (schorsingen) aan spelers, leiders of trainers na ruggespraak met de kleine jeugdcommissie. Ziet toe op de naleving van dit jeugdplan. Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

5 Taken Jeugdcommissie (Wedstrijdsecretaris)
Bereidt besluiten voor, samen met de voorzitter, technisch coördinator en algemene leden, welke ter verantwoording voorgelegd worden aan de besturen. Bereidt agenda voor, samen met voorzitter, technisch coördinator en algemene leden, voor de halfjaarlijkse leiders/trainers vergaderingen. Is aanwezig bij de vergaderingen van jeugdcommissie en leiders/trainers. Regelt oefen -, beker – en competitieprogramma. Regelt veldindeling bij wedstrijden. Regelt secretariaat bezetting tijdens wedstrijden. Bezoekt de K.N.V.B. vergaderingen. Zorgt voor het communicatie kanaal tijdens afgelastingen van wedstrijden. Draait op toerbeurt mee in het wedstrijdsecretaris rooster tijdens wedstrijden. Verzorgt de administratie na de wedstrijden. Handelt eventuele strafformulieren af. Regelt de toernooi aanvragen Zorgt voor het aanvragen van de spelerspassen Zorgt voor de inschrijving van de competitie teams bij de K.N.V.B. Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

6 Taken jeugdcommissie (Activiteiten)
Sinterklaas Grote clubactie Jeugdweekend Vrijwilligersdag / avond Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

7 Taken jeugdcommissie (Algemene zaken)
Bereidt besluiten voor, samen met de voorzitter, wedstrijdsecretaris en technisch coördinator, welke ter verantwoording voorgelegd worden aan de besturen. Bereidt agenda voor, samen met voorzitter, wedstrijdsecretaris en technisch coördinator, voor de halfjaarlijkse leiders/trainers vergaderingen. Is aanwezig bij de vergaderingen van jeugdcommissie en leiders/trainers. Maakt verslagen van de commissie vergaderingen en zorgt voor de verspreiding. Zorgt voor interne papier en regulering binnen de jeugdafdeling. Is verantwoordelijk voor de communicatie met de overige commissies. Regelt schriftelijke contacten met de spelers cq ouders van spelers. Zorgt voor mogelijke dispensaties. Bezoekt de K.N.V.B. vergaderingen. Functioneert als coördinator naar de K.N.V.B. Regelt i.s.m. technisch coördinator, het N.K.S. en K.N.V.B. opleidingen. Is tussenpersoon tussen de ledenadministratie en de jeugdafdeling. Regelt verzekeringsaangelegenheden. Schaft voor aanvang seizoen de benodigde voetbalmaterialen aan. Schaft gedurende het seizoen voetbalmaterialen aan op aanvraag van het technisch kader (in overleg met hoofdbesturen). Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

8 Taken jeugdcommissie (Jeugdcoordinator)
Evalueert het jeugdopleidingsplan en stelt dit zo nodig bij. Houdt toezicht op het feit dat de accenten van training en begeleiding bij de verschillende leeftijdscategorieën verschillend zijn. Draagt zorg dat vanuit het jeugdopleidingsplan gewerkt wordt. Organiseert regelmatig bijeenkomsten met de technische commissie. Heeft zitting in de jeugdcommissie en rapporteert daar de gang van zaken op technisch gebied. Draagt zorg voor de gehele selectieprocedure en heeft de beslissende stem bij mogelijke geschillen. Bezoekt regelmatig wedstrijden en trainingen van zo mogelijk alle elftallen. Ondersteunt daar waar nodig de trainers binnen zijn/haar categorie. Geeft regelmatig demonstratie trainingen voor de trainers binnen zijn/haar categorie. Inventariseert materiaal wensen en geeft dit door aan de algemene leden. Heeft zitting in de doorstromingscommissie. Regelt trainingstijden en – schema voor de bovenbouw. Adviseert seniorencommissie m.b.t. overgang jeugdspelers. Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

9 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
Tenues Persoonlijk vinden wij dat de broeken en sokken wit moeten zijn. Het shirt moet uitstraling hebben voor de jeugd, ze moeten spelers van andere verenigingen jaloers maken. Linksboven aan de voorzijde komt het logo met de nieuwe clubnaam te staan. Wel nu!!! Wij hebben een voorkeur. Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

10 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
Tenues Om de clubkleuren van Gerwen en Nederwetten zo eerlijk mogelijk te verdelen en te verwerken in het combinatietenue nemen we: Van Gerwen. Het witte van Groen-wit. Van Nederwetten. Nemen we het blauwe van blauw-wit. Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

11 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
Tenues Wel mooi, maar…… Afgekeurd door RKGSV Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

12 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
Nieuwe Tenues Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

13 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
Nieuwe Tenues Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

14 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
Het Nieuwe Tenue !! Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

15 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
Clubnaam De clubnaam moet aanspreken voor de jeugdspelers die zoekende zijn naar een club. Daar zijn ze gevoelig voor Afkortingen zoals RKVVN, RKGSV, EMK of RKSV Nuenen spreken niet aan Wij zijn op zoek gegaan naar een naam met een betekenis voor de samenwerking Dat zou kunnen zijn: Buren betekent Vecinos Eenheid betekent Unidad Overwinning betekent Victoria. Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

16 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
De nieuwe clubnaam !!! Juventud Volgens de KNVB moet er ST voor een naam staan als het gaat om samenwerkende teams. Dit is waarschijnlijk alleen op briefpapier. Betekenis Juventud: Young People, oftewel Jeugdigheid, oftewel Jonge mensjes, oftewel JEUGD ! Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

17 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
LOGO Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

18 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
Vlag Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

19 Stand van zaken voetbaltechnisch
Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

20 Stand van zaken voetbaltechnisch
Spel & Spel 2 F-teams 1 E-team 2 D-teams 1 meisjes D-team 1 C-team 1 meisjes B-team 2 A-teams Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

21 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
Jeugdweekend. Alcoholbeleid Kampvuur Meenemen fietsen Tenten opzetten Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

22 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
Vrijwilligers ! Voor de wedstrijddagen zijn we opzoek naar vrijwilligers die de dagcoördinatie op zich willen nemen. Ouderavond Gerwen - Nederwetten.

23 Ouderavond Gerwen - Nederwetten.
Rondvraag Ouderavond Gerwen - Nederwetten.


Download ppt "Ouderavond Gerwen - Nederwetten."

Verwante presentaties


Ads door Google