De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Openbaring 12 : 5a En zij baarde een zoon, een mannelijk kind, dat alle heidenvolken zal hoeden met een ijzeren staf. (HSV) De vrouw kreeg haar kind, het.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Openbaring 12 : 5a En zij baarde een zoon, een mannelijk kind, dat alle heidenvolken zal hoeden met een ijzeren staf. (HSV) De vrouw kreeg haar kind, het."— Transcript van de presentatie:

1 Openbaring 12 : 5a En zij baarde een zoon, een mannelijk kind, dat alle heidenvolken zal hoeden met een ijzeren staf. (HSV) De vrouw kreeg haar kind, het was een Zoon. Hij zou later alle ongelovigen vernietigen (BGT)

2 Thank God it's Christmas Yes it's Christmas Thank God it's Christmas Wooh yeah Thank God it's Christmas Yeah yeah yeah yes it's Christmas Thank God it's Christmas For one day yeah - Christmas

3 KERSTFEEST ANNO 2017 Dat geeft hoop Dat vraagt geduld en vertrouwen

4 Geschiedenis als borduurwerk

5

6

7 Een zoon, een mannelijk kind
Want een kind is ons geboren, Een Zoon is ons gegeven En de heerschappij rust Op Zijn schouder En men noemt Zijn Naam Wonderlijk, Raadsman, Sterke God.

8 God geeft een zoon, een Held, maar…
In de gedaante van een kind……. hij verlost op Zijn eigen manier….. 2. Die ontkomt,maar de draak (nog) niet verslaat.. hij verlost op Zijn eigen tijd…..

9

10 …in de zekerheid van Zijn overwinning


Download ppt "Openbaring 12 : 5a En zij baarde een zoon, een mannelijk kind, dat alle heidenvolken zal hoeden met een ijzeren staf. (HSV) De vrouw kreeg haar kind, het."

Verwante presentaties


Ads door Google