De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Leo de kock Door Bobby en Yana.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Leo de kock Door Bobby en Yana."— Transcript van de presentatie:

1 Leo de kock Door Bobby en Yana

2 Inhoud Hoeveel werknemers werken er. Wat is de pittigste aardappel.
Wat is de bekendste aardappel. Wanneer is het bedrijf gestart. Hoelang bestaat het bedrijf al. Hoeveel gas/elektriciteit per uur. Quizzzz Einde

3 Hoeveel werknemers werken er.
er werken maar liefst 65 werknemers. elke werknemer heeft een andere taak. De ene doet de slechte aardappels eruit halen en de andere met karretjes rond rijden en de aardappels verplaatsen.

4 Wat is de pittigste aardappel.
De pittigste aardappel is de zoete aardappel. De zoete aardappel is een inulinehoudende knol. De zoete aardappel wordt onder meer gebruikt in de Surinaamse keuken. .

5 Wat is de bekendste aardappel.
de bekendste aardappel is Bindje,Operdoes Borgen,Bitste

6 Wanneer is het bedrijf gestart.
Het bedrijf was gestart in 1916. in 1916 was het bedrijf gestart door Leo de Kock. Leo de Kock bracht eerst aardappelen thuis langs maar daarna is hij een bedrijf begonnen tot nu Leo de Kock bedrijf.

7 Hoelang bestaat het bedrijf al.
Het bedrijf bestaat al 100 jaar hij is in 1916 gestart met een bedrijf samen met zijn kinderen. Eerst Bezorgde hij de aardappels en is hij een bedrijf.

8 Hoeveel gas/elektriciteit per uur.
Ze gebruiken gas bijna nooit allen om zelf dingen te testen of het lekker is dan gebruiken ze het om te koken. Ze gebruiken elektriciteit heel veel. bijvoorbeeld voor de de machines die ze gebruiken om de aardappel in te pakken of de band te gebruiken om de aardappels te vervoeren naar een andere plek.

9 Wanneer zijn ze het bedrijf begonnen. Hoelang bestaat het bedrijf al.
Quizzz Wanneer zijn ze het bedrijf begonnen. Hoelang bestaat het bedrijf al. Wat is de pittigste aardappel. 1916 100 jaar De zoete aardappel

10 Wat waren de bekendste aardappelen???
Bindje,Operdoes,borgen,bitste.

11


Download ppt "Leo de kock Door Bobby en Yana."

Verwante presentaties


Ads door Google