De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Business case De prestaties van onze (1)_______________________ op het gebied (2)_______________________ voldoet niet aan (3)_______________________. Dit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Business case De prestaties van onze (1)_______________________ op het gebied (2)_______________________ voldoet niet aan (3)_______________________. Dit."— Transcript van de presentatie:

1 Business case De prestaties van onze (1)_______________________ op het gebied (2)_______________________ voldoet niet aan (3)_______________________. Dit veroorzaakt problemen met (4)_______________________ . De volgende stakeholders hebben daar last van: (5)_______________________. Dit kost het bedrijf naar schatting € (6)________________________ per (7)_______________________ . De prestaties van onze (1) productie-afdeling op het gebied het (2) produceren van verpakkingen voldoet niet aan (3) minimaal 98% “first time right” geproduceerde verpakkingen. Dit veroorzaakt problemen met (4) leverbetrouwbaarheid en rendement per order. De volgende stakeholders hebben daar last van: (5) klanten, verkoopafdeling, productie-afdeling en expeditie. Dit kost het bedrijf naar schatting (6) € 93.000 per (7) kwartaal .


Download ppt "Business case De prestaties van onze (1)_______________________ op het gebied (2)_______________________ voldoet niet aan (3)_______________________. Dit."

Verwante presentaties


Ads door Google