De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Om wat extra’s te doen voor onze jeugdleden wil HCC geld inzamelen om alle jeugd leden een ‘’HCC club sweater’’ cadeau te doen. Dit willen we onder andere.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Om wat extra’s te doen voor onze jeugdleden wil HCC geld inzamelen om alle jeugd leden een ‘’HCC club sweater’’ cadeau te doen. Dit willen we onder andere."— Transcript van de presentatie:

1 Om wat extra’s te doen voor onze jeugdleden wil HCC geld inzamelen om alle jeugd leden een ‘’HCC club sweater’’ cadeau te doen. Dit willen we onder andere doen door middel van het inzamelen van lege flessen. Op de club komt een rolcontainer te staan waarin je lege flessen kunt deponeren. De opbrengst sparen we totdat we ons streefbedrag hebben bereikt. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden om een bijdrage te doen. Dit kan een eenmalige bijdrage zijn ten behoeve van deze actie of door middel van een sponsoruiting op alle sweaters tegen een eenmalige bijdrage van 250 euro. Er is ruimte voor jouw bedrijfslogo of tekst op ongeveer 250 clubsweaters. Er kunnen maximaal 4 sponsoruitingen op de sweaters komen. Ons streef bedrag is euro.

2 Deel dit bericht zoveel mogelijk zodat we zo snel mogelijk aan ons streefbedrag zitten.
Sponsormogelijkheden; Inleveren van lege flessen. Eenmalige bijdrage aan de sponsorcommissie ten behoeve van de clubsweaters. Bedrijfssponsoring op clubsweaters: 250 euro per uiting. Voor vragen of opmerkingen graag een mailtje naar de sponsorcommissie;


Download ppt "Om wat extra’s te doen voor onze jeugdleden wil HCC geld inzamelen om alle jeugd leden een ‘’HCC club sweater’’ cadeau te doen. Dit willen we onder andere."

Verwante presentaties


Ads door Google