De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Films en tijdbesteding

Verwante presentaties


Presentatie over: "Films en tijdbesteding"— Transcript van de presentatie:

1

2 Films en tijdbesteding
Les 2 Groep 7-8

3 Hebreeën 11 : Deze allen zijn in het geloof gestorven, de beloften niet verkregen hebbende, maar hebben dezelve van verre gezien, en geloofd, en omhelsd, en hebben beleden, dat zij gasten en vreemdelingen op de aarde waren. Want die zulke dingen zeggen, betonen klaarlijk, dat zij een vaderland zoeken. En indien zij aan dat vaderland gedacht hadden, van hetwelk zij uitgegaan waren, zij zouden tijd gehad hebben, om weder te keren; Maar nu zijn zij begerig naar een beter, dat is, naar het hemelse. Daarom schaamt Zich God hunner niet, om hun God genaamd te worden; want Hij had hun een stad bereid.

4 ‘Begerig naar een beter, dat is, het hemelse’
Wat betekent dat voor reizende pelgrims?

5 Johannes 14 : 2-3 In het huis Mijns Vaders zijn vele woningen; anderszins zo zou Ik het u gezegd hebben; Ik ga heen om u plaats te bereiden. En zo wanneer Ik heen zal gegaan zijn, en u plaats zal bereid hebben, zo kome Ik weder en zal u tot Mij nemen, opdat gij ook zijn moogt, waar Ik ben.

6 Lees de tekst en schrijf een verhaal
Leven als een pelgrim Lees de tekst en schrijf een verhaal

7 Kostbare tijd Overtuig de ander

8 ‘Zoekt eerst het Koninkrijk Gods’
Wat houdt het in om een pelgrim te zijn op aarde? Hoe word je een pelgrim? Wat betekent het praktisch om als pelgrim te leven?

9 Wat is het doel van jouw levensreis?


Download ppt "Films en tijdbesteding"

Verwante presentaties


Ads door Google