De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Israel is Gods PROFETISCHE tijdklok

Verwante presentaties


Presentatie over: "Israel is Gods PROFETISCHE tijdklok"— Transcript van de presentatie:

1 Israel is Gods PROFETISCHE tijdklok
Als je wil weten hoe laat het is moet je naar Israel kijken want het is 2 voor 12 op Gods klok

2

3 Hij, die deze dingen getuigt, zegt: Ja, Ik kom spoedig
Hij, die deze dingen getuigt, zegt: Ja, Ik kom spoedig. Amen, kom, Here Jezus! Openbaring 22:20

4 Zoals weeën waarbij de frequentie en intentie toenemen
Openbaring 22:20 IK KOM SPOEDIG = een der laatste verzen van het laatste hoofdstuk van het laatste Bijbelboek Het verwijst naar: spoeden, versnellen, haasten, tijd winnen, stroomversnelling Zoals weeën waarbij de frequentie en intentie toenemen

5 Spoedig ταchus (tachy) snelheidsmeter snel, spoedig, haastig-lijk, zonder Dralen, plotseling

6 De discipelen vroegen: wat is het teken van uw komst?
Jezus zei: Ziet toe, dat niemand u verleide! Want velen zullen komen onder mijn naam en zeggen: Ik ben de Christus, en zij zullen velen verleiden. Ook zult gij horen van oorlogen en van geruchten van oorlogen. Ziet toe, weest niet verontrust; want dat moet geschieden, maar het einde is het nog niet. Want volk zal opstaan tegen volk, en koninkrijk tegen koninkrijk, en er zullen nu hier, dan daar, hongersnoden en aardbevingen zijn. Mattheus 24:4-8 Doch dit alles is het begin der weeën. Weeën nemen toe in frequentie en intentie tot de verlossing volgt Als weeën eenmaal beginnen, is er geen weg meer terug, Het proces is onomkeerbaar totdat de bevalling erop volgt.

7 HET BEGIN DER WEEEN Wanneer deze dingen beginnen te geschieden, richt u op en heft uw hoofden omhoog, want uw verlossing genaakt. En Hij sprak een gelijkenis tot hen: Let op de vijgeboom en op al de bomen. Zodra zij uitlopen, weet gij uit uzelf, omdat gij het ziet, dat de zomer reeds nabij is. Zo moet ook gij, wanneer gij dit ziet geschieden, weten, dat het Koninkrijk Gods nabij is. Lukas 21:28-31 ZIEN WE DEZE TEKENEN IN EEN STROOMVERSNELLING KOMEN? NEMEN DEZE TEKENEN TOE IN FREQUENTIE EN INTENSITEIT?

8 TOENAME IN FREQUENTIE EN INTENSITEIT
TOENAME IN FREQUENTIE EN INTENSITEIT! -Jeruzalem uitgeroepen tot onverdeelde hoofdstad Israel! 70 jaar -Meer dan 50 VN-resoluties tegen Israel, enkele tegen Syrië -Rusland, Turkije en Iran hebben een verbond gesloten. -Deze landen zijn alle 3 militair actief in Noord-Syrië (Ez. 38). -Iran heeft reeds diverse militaire aanvallen op Israel uitgevoerd. -Erdogan wil moslims tegen Israel verenigen en kalifaat uitroepen -Gaza voortdurend in geweld tegen Israel, wereld kiest voor Gaza -Toename aardbevingen en extreme weer-records wereldwijd. -Elke dag nemen dreigingen van grootmachten toe -Hongersnoden en pestilentiën en hedonisme.

9 VREDES BESPREKINGEN Te midden van al deze oorlogen en geruchten van oorlogen wordt er door alle landen en leiders overlegd en gesproken over vrede en het sluiten van een vredesverbond en zeggen zij: Terwijl zij zeggen: het is (alles) vrede en rust, overkomt hun, als de weeën een zwangere vrouw, een plotseling verderf, en zij zullen geenszins ontkomen. Maar gij, broeders, zijt niet in de duisternis, zodat die dag u als een dief overvallen zou: want gij zijt allen kinderen des lichts en kinderen des dags. Wij behoren niet aan nacht of duisternis toe. – 1 Thessalonicenzen 5:3-5

10 Oordeel daalt op hen neer – wij, de bruid gaat op Laten wij dan ook niet slapen gelijk de anderen, doch wakker en nuchter zijn. Want die slapen, slapen des nachts en die zich bedrinken, zijn des nachts dronken, maar laten wij, die de dag toebehoren, nuchter zijn, toegerust met het harnas van geloof en liefde en met de helm van de hoop der zaligheid; want God heeft ons niet gesteld tot toorn, maar tot het verkrijgen van zaligheid door onze Here Jezus Christus - 1 Thessalonicenzen 5:6-9 Terwijl Gods oordeel op hen neerdaalt, zullen wij juist opgaan.


Download ppt "Israel is Gods PROFETISCHE tijdklok"

Verwante presentaties


Ads door Google