De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In de personeelsruimte komt iedereen samen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In de personeelsruimte komt iedereen samen."— Transcript van de presentatie:

1 In de personeelsruimte komt iedereen samen.
Hier ontdekken jullie dat een groep zowel een positieve als negatieve invloed kan hebben. Personeelsruimte

2 Gaat jezelf zijn vanzelf?
PERSONEELSRUIMTE KLASGESPREK Hebben anderen invloed op hoe jij jezelf bent? Op welke manier? Gaat jezelf zijn vanzelf? Hoe gingen de acteurs/dansers hier mee om? Hoe kwam dat naar voor in de voorstelling? Op welke momenten werd er iemand beïnvloed door de andere groepsleden?

3 Gaat jezelf zijn vanzelf?
PERSONEELSRUIMTE OVERLEG PER TWEE Hoe kan een groep jou negatief beïnvloeden? En hoe zit dat met roken? Kan de groep een positieve invloed hebben? Hoe? Negatieve invloed? Hoe kan een groep een positieve invloed hebben op jou?

4 When faith moves mountains
PERSONEELSRUIMTE FRANCIS ALYS

5

6

7

8 Positieve kracht van een groep
PERSONEELSRUIMTE NABESPREKING Wat vind je van het idee om met 1000 mensen een berg 10 cm te verplaatsen? Wat is belangrijk om dit te laten lukken? Kennen jullie nog andere voorbeelden waarbij een groep een positieve kracht kan vormen?

9 Raadsel van Karel Kolos
PERSONEELSRUIMTE Wat is er verdwenen? Wie heeft het gepakt? Waar is het? Een klein poesje Een kaarten voor de opera Een haarstukje Een rode cabrio Een geheim koekjesrecept Een diamanten oorring Rufo, zijn hond Lepe Sam, zijn trainer Lisa, zijn vriendin Zijn aartvijand Harrie Zijn liefste tante Mo Op de bodem van het meer Onder het bed In de was In een boom In zijn soep Karel de Kolos, de wereldberoemde gewichtheffer, is helemaal van streek. Zo erg zelfs dat hij weigert vanavond aaanwezig te zijn bij het gastoptreden met Harrie, zijn grootste rivaal. Karel zegt dat hij niet kan gaan als hij het niet gevonden heeft.


Download ppt "In de personeelsruimte komt iedereen samen."

Verwante presentaties


Ads door Google