De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Examen SPL kerntaak 2 VM en AMI

Verwante presentaties


Presentatie over: "Examen SPL kerntaak 2 VM en AMI"— Transcript van de presentatie:

1 Examen SPL kerntaak 2 VM en AMI
Bedrijf dat centraal staat Magazijn en kantoor inrichting Periode 7 Marketing

2 Examenproject: vaardigheden laten zien!
Kerntaak 2: Voert het verkooptraject uit Werkprocessen Bereidt het verkooptraject voor. Acquireert klanten/opdrachten Voert verkoopgesprekken Doet een aanbod met prijsberekening Verzorgt het (interne) ordertraject Branche : Bedrijf Gerritsen. Handelsbedrijf in bedrijf- en magazijn inrichting AMI Opdrachten: Vraag vanuit een prospect in Italië om informatie over een RVS keuken (AMI)  acquisitiegesprek Verkoopgesprek met een Belgische klant Prijsofferte en onderhandeling Order ontvangen en ordertraject doorlopen VM Opdrachten: Benaderen prospect voor acquisitiegesprek omtrent magazijnstellingen Verkoopgesprek voeren met kunstuitleen met behulp van museumartikelen Verkoopmedewerker ondersteunen bij de voorbereiding van een verkoopgesprek Maken van een offerte voor kunstuitleen en bewaken van een ordertraject

3 Randvoorwaarden Account hebben aangemaakt bij SPL.
Gebruik hetzelfde wachtwoord als voor je schoolmail! Printtegoed vooraf regelen!!! Vooraf een keer printen met inloggen doen we met de klas Op alle producten moet je naam en klas staan in de voetnoot. Geen briefjes met vooraf gemaakte aantekeningen. Geen telefoons/horloges! Op tijd! Aanwezig 8:50 (afspraak 2018). Om 9:00 starten we, na 9:00 geen deelname meer! Houd je aan de inlevertijd. Geen andere websites/bronnen dan aangegeven. Altijd bij de uitwerking oorspronkelijke bron vermelden.

4 https://www. stichtingpraktijkleren

5 Vestigingsmanager info
VM AMI: Bestudeer de documenten in de bibliotheek Een aantal documenten uit de bibliotheek zul je moeten gebruiken tijdens het projectexamen. Bestudeer deze documenten, zodat je deze vlot kan toepassen.

6 Vooronderzoek (situatieanalyse)
OEFENPROJECT via: Vooronderzoek (situatieanalyse) Rechtsbovenin via opdrachten kom je op dit scherm. Bij kerntaak 2 vind je eventueel een oefenproject en informatiebronnen die je kunt gebruiken voor de externe analyse! Bestudeer dit! Ga dit bestuderen!

7 Hier vind je het oefenproject
Onder taak 1 t/m 16 vind je relevante opdrachten om te oefenen. Hier vind je het oefenproject

8 Tref voorbereiding voor je examen (zie randvoorwaarden sheet 3!)
Verdiep je in Gerritsen, onderzoek de site en bronnen en maak bijvoorbeeld al een offerte of gespreksvoorbereiding om de informatie te oefenen en tot je te kunnen nemen. Verdiep je in de kennis die je moet hebben (zie sheet 1 en 2) Verdiep je in overige vaardigheden die je moet beheersen in Office: Voettekst Voetnoot Werken met de documenten uit de bibliotheek Notitie schrijven


Download ppt "Examen SPL kerntaak 2 VM en AMI"

Verwante presentaties


Ads door Google