De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Boon Edam.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Boon Edam."— Transcript van de presentatie:

1 Boon Edam

2 Inhoud 1.Onze namen 2.draaideuren 3.schuifdeuren 4.fabriek
5.welke materialen gebruiken ze? 6.hoe wordt het geleverd?

3 Onze namen Tijn, Dylan, Stef, Yoran, Senna, Kylie, Martijn, nighesty, Preston en kenzi.

4 Draaideuren Boon Edam heeft verschillenden draaideuren de fabriek maakt bijvoorbeeld:glazen draaideuren en houten draaideuren. En poortjes voor het station en vliegvelden voor controle.

5 Schuifdeuren Boon Edam maakt ook schuifdeuren bijvoorbeeld voor vliegvelden,treinstations. En voor zwembaden of voor een stadion.

6 fabriek In de fabriek hebben ze verschillende afdelingen en op elke afdeling wordt weer een ander voorwerp gebruikt en gemaakt of toegevoecht elke draaideur heeft zijn eigen mapje daar staan alle gegevens in om een draaideur te bouwen.

7 welke materialen gebruiken ze?
Boon Edam gebruiken paardenhaar en varkenshaar voor de haren onder de deur en tocht te voorkomen. Glas, staal voor het frame. motoren om de deur te laten draaien. licht en rubber.

8 hoe wordt het geleverd? Bij Boon Edam wordt de draaideur niet in een geheel geleverd ze maken er namelijk een soort bouwpakket van.

9 tour door Boon Edam met school
Het was heel leuk om daar een keer bij te zijn en te zien hoe de draaideuren en schuifdeuren gemaakt worden! namens alle kinderen van boon edam kawama groep 7b!


Download ppt "Boon Edam."

Verwante presentaties


Ads door Google