De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Huidige stappen Positieve gesprekken met gemeenten (pand en omgevingsvergunning). We hebben een aantal mogelijke investeerders gevonden. Uitvoeren van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Huidige stappen Positieve gesprekken met gemeenten (pand en omgevingsvergunning). We hebben een aantal mogelijke investeerders gevonden. Uitvoeren van."— Transcript van de presentatie:

1 Huidige stappen Positieve gesprekken met gemeenten (pand en omgevingsvergunning). We hebben een aantal mogelijke investeerders gevonden. Uitvoeren van Marketing en Communicatieplan, bijvoorbeeld website is klaar en Facebook pagina is klaar. We sturen nieuwsbrieven per doelgroep. We zijn nu bezig met een pand. We werken als stichting met een Commissie van Advies. Eerste lijnen uitzetten om bewoners uit te nodigen. Toezegging is er al van andere zorgaanbieders voor cliënttoeleiding. Gesprekken met andere zorgaanbieders. Met Profila Zorg is inmiddels afgesproken dat bewoners onder EBC Zorg komen te vallen. Financiële overzicht aanpassen aan investerende partijen. Accountant laten bevestigen dat dit een gezond bedrijf is. De Besorhoeve, Rust Ruimte Zorg

2 Huidige stappen Er is een open sollicitatie voor medewerkers.
De eerste bewoonster woont al bij ons in huis voor 4 dagen per week, met ambulante begeleiding door EBC Zorg. Fondswerving en crowdfunding zijn opgestart. Eerste contacten zijn gelegd met gereformeerde kerken in Apeldoorn via diaconie Christelijke Gereformeerde Kerk, Apeldoorn Zuid. Stichting de Besorhoeve is opgericht per 19 juli Nu met een bestuur, later werkend met een Bestuurder en een Raad van Toezicht We werken aan een kwaliteitssyteem gebaseerd op ISO-certificering. De Besorhoeve, Rust Ruimte Zorg


Download ppt "Huidige stappen Positieve gesprekken met gemeenten (pand en omgevingsvergunning). We hebben een aantal mogelijke investeerders gevonden. Uitvoeren van."

Verwante presentaties


Ads door Google