De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

gemaakt door: Tamina,Najwa,Jamy,Jada

Verwante presentaties


Presentatie over: "gemaakt door: Tamina,Najwa,Jamy,Jada"— Transcript van de presentatie:

1 gemaakt door: Tamina,Najwa,Jamy,Jada
prokal gemaakt door: Tamina,Najwa,Jamy,Jada

2 hoe was het bedrijvenbezoek??
Wij zijn bij prokal geweest. We vonden het daar best wel leuk omdat we er nog niks van wisten.En we wisten ook niet wat het was. En wat ze daar deden was ook intressant.

3

4 inhoudsopgave informatie over prokal stoommachines
Veiligheid en lassen Plaatjes Einde/slot

5 informatie over prokal
Bij prokal hebben ze grote stoommachines.Er zijn maar 5 in Nederland van zulke bedrijven.Dat is dus echt heel bijzonder.Dat er 1 in Purmerend staat. En dat wij daar op bezoek mochten.

6 stoommachines Ze maken stoom om goederen te maken.Met elektriciteit maken ze stoom.Ze hebben grote stoommachines.Nederland is het eerste land die afval ging recyclen.Ze herbruikte stoom zodat er minder energie wordt gebruikt. De stoomketels zijn 200 graden. Ze testen de stoommachines heel vaak. Uit het buitenland. De klanten bekijken eerst de stoommachines daarna kopen ze pas.

7 veiligheid en lassen Lassen is een verbindingstechniek om materialen te verbinden door middel van warmte en druk. De monteurs beschermen zich met een dik pak en een helm. de helm beschermt hun ogen, want er komt heel fel licht van het lassen.

8 plaatjes stoommachine lashelm njdnjsnsnmnx

9 Einde/slot we vonden het heel leuk dat we deze power point mochten maken. we zijn er trots op en we hopen dat we winnen. afwachten maar!!

10


Download ppt "gemaakt door: Tamina,Najwa,Jamy,Jada"

Verwante presentaties


Ads door Google