De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ZWO KLEINE project 2018 casa da paz “huis van de vrede”

Verwante presentaties


Presentatie over: "ZWO KLEINE project 2018 casa da paz “huis van de vrede”"— Transcript van de presentatie:

1 ZWO KLEINE project 2018 casa da paz “huis van de vrede”

2 Het huis Casa da Paz bevind zich in het land Portugal in de plaats Albufeira.

3 Casa da Paz is een tehuis voor mensen met een verstandelijke beperking en is gevestigd in Paderne, net buiten Albufeira.

4 Het tehuis biedt onderdak aan 20 volwassen mensen, die hier permanent wonen. Deze mensen hebben geen familie meer en staan alleen in de wereld. Zij hebben geen familiehulp die kan voorzien in hun behoeften.

5 Een sober ingerichte kamer van één van de bewoners.

6

7

8 Casa da Paz is een oud gebouw en heeft veel gebreken in bouwkundig opzicht. Er is geen goede isolatie en er is lekkage, waardoor je op diverse kamers zwarte vlekken ziet op muren en plafonds.

9 Het grootste probleem zit in de kozijnen en de ramen die volledig vergaan zijn. Vooral in de winter geeft dit problemen door tocht en vocht.

10 Het gebouw heeft ook geen verwarming, zodat het behoorlijk koud kan zijn, vooral in de winterperiode. Met uw steun hopen wij aan het einde van dit seizoen opdracht te kunnen geven voor vervanging van een groot aantal kozijnen en ramen.

11 De bewoners van Casa da Paz zullen u dankbaar zijn waardoor de levensomstandigheden van deze mensen een stuk verbeterd wordt. Namens de ZWO hartelijk dank voor uw steun.


Download ppt "ZWO KLEINE project 2018 casa da paz “huis van de vrede”"

Verwante presentaties


Ads door Google