De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Trailer Company Europe

Verwante presentaties


Presentatie over: "Trailer Company Europe"— Transcript van de presentatie:

1 Trailer Company Europe

2 De nieuwe ontdekking in Deco-Units ontworpen door vakmensen met jarenlange ervaring in samenwerking met gebruikers in de praktijk TCE300 TCE400

3 TCE300 De nieuwe TCE300 biedt vele voordelen ten op zichtte van de diverse reguliere deco-units. * laag eigengewicht. ( rijbewijs B ) * Compact. ( handelbaar ) * toegepaste materialen * Milieu vriendelijke materialen ( recyclebaar ) * Onderhoudsvriendelijk. ( materialen ) * Efficiënt in gebruik. ( indeling ) * Snel inzetbaar

4 Laag eigengewicht Eigengewicht wordt aangeduid op kentekenbewijs als Massa ledig voertuig Door het toepassen van een uitgekiende chassisconstructie en zeer lichte doch stevige opbouw materialen kunnen we een laag eigengewicht realiseren. Door dit laag eigengewicht volstaat in de meeste gevallen het B-rijbewijs. (zie schema) Om tot een juist totaalmassa van de combinatie te komen kan eventueel de totaalmassa van de Deco-unit worden aangepast.

5 Rijbewijs B of B-E Voorbeeld: Auto totaal massa 2000 kg Deco-unit Totaal massa kg Totaal kg Volstaat rijbewijs B.

6 Compact. Afmetingen: Lengte 3000 mm Breedte 2000 mm Hoogte 2000 mm
Door het toepassen van genoemde afmetingen met een enkel as onderstel ,stevig opklapbaar neuswiel en op elke hoek een handvat en het laag gewicht is de deco-unit zelfs handmatig goed manoeuvreerbaar . Van uiterst belang op moeilijk bereikbare plaatsen zoals binnen steden , fabriekshallen e.d.

7 TCE400 De TCE400 is qua bouw identiek aan TCE300 met uitzondering van het onderstel, dit is een tandem-as met een hoger totaalmassa , de lengte is 4000 mm. Door de totaalmassa aan te passen in combinatie met het trekkende voertuig is ook hier B rijbewijs mogelijk.

8 Toegepaste materialen.
Het chassis is samengesteld met RVS materialen. De opbouw is van dubbelwandig kunststof voor zowel de vloer, de wanden als het dak. Dit in tegenstelling tot de bouw van de reguliere units welke op diverse plaatsen zijn voorzien van hout. De praktijk wijst uit dat het toegepaste hout binnen afzien bare tijd gaat rotten. Door onze toepassing van kunststof is dit probleem geheel ondervangen. * De deurportalen en de deuromranding zijn van een eigen geprofileerd RVS profiel met op de hoeken een las verbinding. Hierdoor ontstaat een degelijk en vormvaste constructie.

9 Toegepaste materialen.
RVS deurprofielen Deur constructie Voor zowel het deurportaal als de deuromranding hebben we gekozen voor het meest duurzame materiaal RVS ( roest vast staal) Deze profielen zijn in eigen beheer ontwikkeld en vormen in combinatie met de RVS scharnieren een degelijke constructie.

10 Milieu vriendelijke materialen.
Door de juiste keuze van de toegepaste materialen is de Deco-unit nagenoeg geheel recyclebaar.

11 Onderhoudsvriendelijk
Het rijdend gedeelte dient een maal per jaar te worden onderworpen aan een controle , remmen afstel en smeerbeurt. E.e.a. afhankelijk van het aantal gereden kilometers De opbouw is eenvoudig te reinigen met een niet agressief wasmiddel.

12 Efficiënt in gebruik. * Ondanks de compacte omvang hebben we door een efficiënte indeling toch de beschikking over een ruime comfortabele indeling. De 4 compartimenten zijn ruimschoots voldoende om de nodige handelingen te kunnen uitvoeren. T.w Schone ruimte Douche ruimte Vuile ruimte Technische ruimte

13 Schone ruimte. De schone ruimte is toegankelijk middels een opstap aan de voorzijde op de dissel. Deze ruimte is voorzien van 3 stuks dubbele kleerhaak tegen de wand. Tegen meerprijs kan een zitbank worden aangebracht. ( zie afbeelding) Tevens aanwezig een dubbel stopcontact, verwarmingsunit en LED verlichtingsarmatuur.

14 Doucheruimte. 1 van 2 Afvoerput Natte ruimte
De doucheruimte is voorzien van een mengkraan en een afneembare douchesproeikop. LED verlichtingsarmatuur tegen plafond In de vloer een afvoerput welke zodanig is geplaatst dat bij een geringe voorover plaatsing van de unit het water altijd in de put loopt. In de put een sensor welke de afvoerpomp schakelt. De aanzuigleiding is zodanig hoger geplaatst dat het grove vuil niet in de leiding en pomp komt maar op de bodem van de put achter blijft.

15 Doucheruimte. 2 van 2 Filters Filters
De afvalwater filters, voor filter en hoofdfilter zijn in de doucheruimte aangebracht i.v.m. het wisselen van de filters. Hierdoor wordt bij het wisselen van de filters geen andere ruimte besmet. Het afvalwater wordt door een pomp vanuit de put door de filters gepompt en kan dan in het riool.

16 Vuile ruimte. 1 van 2 De vuile ruimte is toegankelijk middels een vaste opstap aan de achterzijde of vanuit de schone ruimte, door de doucheruimte. De tussendeuren zijn zelfsluitend . 3 stuks dubbele kleerhaak aan de wand. 1 stuks dubbel stopcontact en LED verlichtingsarmatuur. Verwarmings-unit 230 volt

17 Vuile ruimte. 2 van 2 Onderdrukunit.
Aan de rechterzijde in de vuile ruimte is een bank c.q. kast aangebracht welke is voorzien van een onderdruk-unit. In deze bank/kast is een stopcontact aanwezig t.b.v. de onderdruk-unit. De uitblaasopening is aan de achterzijde. De bovenzijde van de bank/kast is afneembaar zodat de onderdruk-unit makkelijk toegankelijk is. Tevens kan de overige ruimte worden benut als opbergruimte.

18 Technische ruimte. 1 van 5 Ruime toegangsdeur
Van uit deze technische ruimte worden de andere ruimtes voorzien van de nodige aanvoer van elektra e.d. Het creëren van een ruimte van waaruit alles wordt aangestuurd bied diverse voordelen. Geen leidingen e.d. op de wanden in schone - douche en vuile ruimte. Alles vanuit een punt aan te sluiten en te bedienen.

19 Technische ruimte. 2 van 5 Aanwezige apparatuur t.b.v. water management. Watertank van RVS , inhoud 200 liter. Aanvoerpomp 230 volt. Aansluiting met GEKA koppeling voor water aanvoer rechtstreeks of voor vullen tank. Afvoerpomp 230 volt met GEKA koppeling voor aansluiting t.b.v. slang naar riool. Propaangas geiser met grote capaciteit ,met automatische ontsteking en aansluiting met slang t.b.v. verwisselbare gasfles,

20 Technische ruimte. 3 van 5 T.b.v. het water management kan tegen meerprijs een aan te bevelen Legionella systeem worden aangebracht.

21 Technische ruimte. 4 van 5 Aanwezige apparatuur t.b.v. elektra:
LED verlichtingsarmatuur Wandcontact stekkerdoos t.b.v. Eurostekker. Aanvoer. Zekeringkast met aardlekschakelaar De nodige stopcontacten t.b.v. de aanwezige apparatuur. Extra dubbel stopcontact.

22 Technische ruimte. 5 van 5 In de vloer is een doorvoerluikje aangebracht waardoor de diverse slangen en kabels naar binnen worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om tijdens werkzaamheden de toegangsdeur gesloten te houden en zo te voorkomen dat onbevoegden grip hebben op de aansluitingen.

23 Snel inzetbaar. Aan de achterzijde twee uitzetsteunen aan de voorzijde een stevig opklapbaar neuswiel waardoor de unit snel stabiel geïnstalleerd kan worden

24 Keuringen. Kenteken. Inbegrepen
De Deco-unit wordt geleverd met kentekenbewijs met een totaalmassa van TCE kg. TCE kg Voorzien van kentekenplaat. De keuringen t.b.v. asbestsanering kan door ons worden verzorgt waarbij de nodige certificaten worden meegeleverd.

25 Inzetbaarheid. De Deco-unit is inzetbaar voor diverse doeleinden waarbij opgemerkt wordt dat de diverse disciplines ook andere eisen kunnen stellen. Wij kunnen de Deco-unit uitvoeren conform de gestelde eisen en voorwaarden. E.e.a kan een meerprijs tot gevolg hebben. Asbestsanering Grondsanering Ruiming van stallen als gevolg van vogelgriep Diverse calamiteiten waarbij decontaminatie is vereist, Info. +31 (0)

26 Diverse opties Tegen meerprijs
Wasbak in vuile ruimte Buitenkraan achterzijde

27 Opties tegen meerprijs
Zitbank in schone ruimte Bovenkastjes in schone ruimte

28 Opties tegen meerprijs
Vorstbeveiliging technische ruimte Legionella systeem

29 Onderhoud Vraag naar onze interessante periodiek onderhoud tarieven.
Voor zowel het rijdend gedeelte als de opbouw wordt geheel door ons verzorgt.


Download ppt "Trailer Company Europe"

Verwante presentaties


Ads door Google