De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ASAP-TIPS VOOR DE HR-PROFESSIONAL

Verwante presentaties


Presentatie over: "ASAP-TIPS VOOR DE HR-PROFESSIONAL"— Transcript van de presentatie:

1 ASAP-TIPS VOOR DE HR-PROFESSIONAL
Deel 4: Haal het beste uit je team

2 Hoe haal je het beste uit je team?
Boost de motivatie, de resultaten en het “Enjoy your Job”-gevoel bij je medewerkers.

3 BETREK JE TEAM EN HELP ELKAAR
Geloof in de kracht van je team: stimuleer medewerkers. Laat hen meedenken over nieuwe ontwikkelingen binnen je bedrijf. Dit geeft vertrouwen aan al je medewerkers en boost hun betrokkenheid. Zo verhogen niet alleen je resultaten, maar creëer je ook een stimulerende vibe op je werkvloer.

4 SAMEN WERKEN = SAMEN ONTSPANNEN
Hebben jullie een belangrijke opdracht tot een goed einde gebracht? Een project vakkundig afgewerkt? Een succesvolle dag achter de rug? Of liep er iets toch niet zo van een leien dakje? Neem dan even tijd vrij en praat na met een kopje koffie. Samen genieten van jullie resultaat is een perfecte afsluiter van een teaminspanning.

5 DOORBREEK DE ROUTINE Je medewerkers brengen heel wat uren samen door op de werkvloer. Haal je team eens van de werkvloer weg. Samen even over andere dingen kunnen praten dan het werk, wérkt. Wat kan je doen? Spreek af voor een toffe afterwork, neem een lunchpauze in een brasserie in de buurt, ...

6 TREK EROP UIT MET JE TEAM
Trek de deur achter je dicht voor een originele teambuilding. Door elkaar met andere ogen te bekijken en samen plezier te maken in een ontspannen setting schep je gegarandeerd een band! Wat kan je doen? Ontdek een nieuwe stad, maak een leuke fietstocht, ga op survivalparcours, doe een koffie tasting, ga de uitdaging van een escape room aan, etc.

7 PAK KLEINE DINGEN ONMIDDELLIJK AAN
Niet alle dagen verlopen even vlot. Onvoorziene omstandigheden, een medewerker die een foutje maakt dat gevolgen heeft voor de rest van het team, … Pak die kleine dingen onmiddellijk aan en klaar de lucht zo snel mogelijk! Deze kleine irritaties in de samenwerking hoeven op zich geen probleem te zijn.

8 EXRTA TIP: Geef procescomplimenten
Geef feedback op HOE iemand iets aanpakt. Je hebt hier meer invloed op, medewerkers kunnen dit makkelijker herhalen én het is waardevolle informatie voor de toekomst. Bijv. “Bedankt om daar zoveel aandacht aan te besteden én het te blijven proberen tot het lukte.” Procescomplimenten passen ook helemaal binnen het coachend leidinggeven.

9 MEER WETEN OVER ONZE PROFESSIONELE AANPAK?
Contacteer onze specialisten via of Vorige keer: Deel 3: Geef je nieuwe medewerkers een warm onthaal. Volgende keer: Deel 5: Hoe ondersteun je je teamleaders op de werkvloer?

10


Download ppt "ASAP-TIPS VOOR DE HR-PROFESSIONAL"

Verwante presentaties


Ads door Google