De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ze vertelt: “Dokter, ik heb een probleem. Wanneer ik mijn maandelijkse periode heb, is er niet veel bloed, maar het vreemde is dat er.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ze vertelt: “Dokter, ik heb een probleem. Wanneer ik mijn maandelijkse periode heb, is er niet veel bloed, maar het vreemde is dat er."— Transcript van de presentatie:

1 Een non, zeer bezorgd om haar gezondheid, gaat naar de dokter met een bijzonder probleem.

2 Ze vertelt: “Dokter, ik heb een probleem Wanneer ik mijn maandelijkse periode heb, is er niet veel bloed, maar het vreemde is dat er ook nog eens postzegels uit mijn vagina komen !"

3 De dokter antwoordt verbaasd:
“Lieve zuster, dat is onmogelijk ! Dat is helemaal geen natuurlijk fenomeen. Ik moet het eens onderzoeken ! Kleed je maar eens uit en ga maar even liggen, zodat ik eens kan kijken.“

4 „Lieve zuster, het zijn geen postzegels...
De dokter onderzoekt het „probleem“ en begint spontaan te lachen met tranen in z‘n ogen. „Dokter wat gebeurt er ?" De non vraagt: En de dokter zegt: „Lieve zuster, het zijn geen postzegels...

5 ...het zijn de stickers die ze op
de bananen plakken !“


Download ppt "Ze vertelt: “Dokter, ik heb een probleem. Wanneer ik mijn maandelijkse periode heb, is er niet veel bloed, maar het vreemde is dat er."

Verwante presentaties


Ads door Google