De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vergeving.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vergeving."— Transcript van de presentatie:

1 Vergeving

2 Joh. 15: 15 Ik noem jullie geen slaven meer, want een slaaf weet niet wat zijn meester doet; vrienden noem ik jullie, omdat ik alles wat ik van de Vader heb gehoord, aan jullie bekendgemaakt heb.

3 Joh. 15: 15 Ik noem jullie geen slaven meer, want een slaaf weet niet wat zijn meester doet; vrienden noem ik jullie, omdat ik alles wat ik van de Vader heb gehoord, aan jullie bekendgemaakt heb. 1 Joh.1:9 Belijden we onze zonden, dan ZAL HIJ, die trouw en rechtvaardig is, ons onze zonden vergeven en ons reinigen van alle kwaad.

4 Mat.6:12,14,15 Vergeef ons onze schulden, zoals ook wij hebben vergeven wie ons iets schuldig zijn. ……. Want als jullie anderen hun misstappen vergeven, zal jullie hemelse Vader ook jullie vergeven. Maar als je anderen niet vergeeft, zal jullie Vader jullie je misstappen evenmin vergeven.

5 Mat.6:12,14,15 Vergeef ons onze schulden, zoals ook wij hebben vergeven wie ons iets schuldig zijn. ……. Want als jullie anderen hun misstappen vergeven, zal jullie hemelse Vader ook jullie vergeven. Maar als je anderen niet vergeeft, zal jullie Vader jullie je misstappen evenmin vergeven. Vergeving bevrijd jezelf.

6 Mat.6:12,14,15 Vergeef ons onze schulden, zoals ook wij hebben vergeven wie ons iets schuldig zijn. ……. Want als jullie anderen hun misstappen vergeven, zal jullie hemelse Vader ook jullie vergeven. Maar als je anderen niet vergeeft, zal jullie Vader jullie je misstappen evenmin vergeven. Vergeving bevrijd jezelf. Wat is vergeving schenken?

7 Vergeving is een keuze. Ze kiest ervoor ondanks de pijnlijke emoties zonde niet meer te noemen en deze niet meer tegen de ander te gebruiken.

8 Vergeving is een keuze. Vergeving is niet hetzelfde als vergeten.

9 Vergeving is een keuze. Vergeving is niet hetzelfde als vergeten. Vergeving is een opdracht.

10 Vergeving is een keuze. Vergeving is niet hetzelfde als vergeten. Vergeving is een opdracht. Het is onze taak ook onterecht lijden te vergeven en bereid te zijn met de gevolgen van de zonde van de ander te leven.

11 Vergeving is een keuze. Vergeving is niet hetzelfde als vergeten. Vergeving is een opdracht. Vergeving is niet hetzelfde als verzoening.


Download ppt "Vergeving."

Verwante presentaties


Ads door Google