De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Onze 4 inzichten 1 Talenten kunnen voor de overheid behouden blijven als we goed gebruik maken van regionale samenwerking. Bv door het beter benutten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Onze 4 inzichten 1 Talenten kunnen voor de overheid behouden blijven als we goed gebruik maken van regionale samenwerking. Bv door het beter benutten."— Transcript van de presentatie:

1 Onze 4 inzichten 1 Talenten kunnen voor de overheid behouden blijven als we goed gebruik maken van regionale samenwerking. Bv door het beter benutten van bestaande platformen.

2 2 Continu verwachtingen blijven managen tussen talent en organisatie is essentieel.

3 Angst voor veranderingen
3 Angst voor veranderingen Angst is in essentie controleverlies, we zijn van nature gehecht aan voorspelbaarheid en controle, dat is niet vreemd , omdat ze enige vorm van bestaanszekerheid bieden. In organisaties zijn we dol op bestaanszekerheid. Damiaan Denys -filosoof

4 4 Timing om een stap te zetten is een probleem:
Kleine vijver van interne vacatures  kansen om die in regio te vergroten Tijdsbestek is klein  kansen in vroegtijdig en vaker carrieregesprek 4


Download ppt "Onze 4 inzichten 1 Talenten kunnen voor de overheid behouden blijven als we goed gebruik maken van regionale samenwerking. Bv door het beter benutten."

Verwante presentaties


Ads door Google