De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Playboy foto gelekt? - 10/04/2006

Verwante presentaties


Presentatie over: "Playboy foto gelekt? - 10/04/2006"— Transcript van de presentatie:

1 Playboy foto gelekt? - 10/04/2006
Op verschillende plekken op Internet staan foto’s waarvan gezegd wordt dat het een playboy foto van Bridget is. Of het Bridget is of niet weten we pas zeker als de Playboy uit is. Een ding is wel duidelijk: er is veel intresse in deze foto's, dat is onder andere te zien aan de bezoekeraantallen van deze site. Update: de Playboy heeft RTL Boulevard verboden de foto te laten zien, hieruit kan de conclusie getrokken worden dat de foto echt is.

2 Nog meer nieuws uit Brazilie - 17/04/2006
NSE toonde vandaag deze beelden van Bridget in Brazilie. Het is dus nog steeds spannend voor de echte Bridget fans hoe de uiteindelijke foto's er uit zien. Ondertussen loopt op internet de discussie of Bridget wel alles toont, Bridget meldt zelf: 'de oplettende kijker zal heus wel wat zien'

3 De bezoekers van deze site
De bezoekers van deze site vinden Bridget een lekker ding en geven haar met veel plezier een maakt het niet uit hoe Bridget haar haar zit, zolang het maar geen pony is. - vinden Neuken Doe Je Zo een leuk programma. - willen samen met Bridget naar Venetie. - zijn lid van BNN. - zijn al fan van Bridget sinds TMF. - vinden dat Bridget zich goed kleedt.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14


Download ppt "Playboy foto gelekt? - 10/04/2006"

Verwante presentaties


Ads door Google