De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jesaja, Johannes, Jakobus en Jozef zij maken het mee en vertellen het mij. Vier J’s die samen de vijfde verwachten, en de zesde J ben jij! Lichtje.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jesaja, Johannes, Jakobus en Jozef zij maken het mee en vertellen het mij. Vier J’s die samen de vijfde verwachten, en de zesde J ben jij! Lichtje."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Jesaja, Johannes, Jakobus en Jozef
zij maken het mee en vertellen het mij. Vier J’s die samen de vijfde verwachten, en de zesde J ben jij! Lichtje van de vrede, Lichtje van bekeren, Lichtje van verwachten, Lichtje van geloven, Licht dat wij mee beleven. Wij staken al die kaarsjes aan: licht als de morgenstond. Steek jij het zesde kaarsje aan: God maakt de lichtkring rond.

4

5 Jesaja, Johannes, Jakobus en Jozef
Een ster laat mensen weten de nacht gaat snel voorbij God zal ons niet vergeten, Hij houdt van jou en mij. Nu wordt het licht geboren. Zo kwetsbaar als een kind laat God hier van zich horen De vrede overwint. Jesaja, Johannes, Jakobus en Jozef zij maken het mee en vertellen het mij. Vier J’s die samen de vijfde verwachten, en de zesde J ben jij!

6

7

8


Download ppt "Jesaja, Johannes, Jakobus en Jozef zij maken het mee en vertellen het mij. Vier J’s die samen de vijfde verwachten, en de zesde J ben jij! Lichtje."

Verwante presentaties


Ads door Google