De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Natuurkunde-project Typ hier de titel van je project Jouw naam

Verwante presentaties


Presentatie over: "Natuurkunde-project Typ hier de titel van je project Jouw naam"— Transcript van de presentatie:

1 Natuurkunde-project Typ hier de titel van je project Jouw naam
Naam van je leerkracht Je school

2 Probleemstelling Typ hier de vraag die je probeert te antwoorden. (Dit is de vraag waar je experiment het antwoord op zal geven.)

3 Overzicht van het project
Typ hier een kort overzicht of samenvatting van je project.

4 Vat je onderzoek hier samen in drie tot vijf opsommingspunten:
1st opsommingspunt 2nd opsommingspunt 3rd opsommingspunt 4th opsommingspunt 5th opsommingspunt

5 Variabelen Controlevariabelen: dit zijn voorwaarden die constant worden gehouden tijdens je experimenten. Onafhankelijke variabele: De enige variabele die je expres wijzigt en test. Afhankelijke variabele: de mate van verandering die wordt waargenomen als gevolg van de onafhankelijke variabele. Het is belangrijk te plannen hoe je de verandering gaat meten.

6 Hypothese Op basis van het onderzoek dat je al hebt gedaan, schrijf je een antwoord of oplossing – je veronderstelling – op je vraag op. Zorg ervoor dat je je hypothese hebt opgeschreven voordat je aan het experiment begint.

7 Materialen Typ een nauwkeurige lijst van de materialen die je nodig hebt om het experiment uit te voeren. Geef alle hoeveelheden nauwkeurig aan.

8 Procedure Noem alle stappen in chronologische volgorde die je moet doorlopen om je experiment uit te voeren. Vergeet niet de stappen te nummeren. Voeg foto's toe van je experimenten.

9 Gegevens/waarnemingen
Gegevens zijn gemakkelijker te begrijpen als ze in een tabel of grafiek staan. Maak een grafiek in Microsoft Excel en importeer de grafiek op deze plek. Let erop dat alle gegevens duidelijke namen hebben.

10 Conclusie Typ hier een korte samenvatting van wat je hebt ontdekt op basis van de resultaten van je experimenten. Je moet opgeven of de gegevens de hypothese verifiëren of falsifiëren en waarom dat het geval is.

11 Bronnen Zorg ervoor dat je je bronnen vermeldt, zowel in drukvorm
als elektronische vorm, en sorteer ze op alfabetische volgorde.


Download ppt "Natuurkunde-project Typ hier de titel van je project Jouw naam"

Verwante presentaties


Ads door Google