De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DA dag april 2016.

Verwante presentaties


Presentatie over: "DA dag april 2016."— Transcript van de presentatie:

1 DA dag april 2016

2 Organisatie in de praktijk
Ze hebben aan het begin van de dag verteld over hun praktijk en kenmerkende zaken van hun eigen praktijk. Hier even op terugkomen. ( indien niet ad orde geweest; welke de succesfactoren? Wat maakt dat het goed loopt of niet goed loopt? Verschillen/Tips?

3 DA of PO dat doe je niet zomaar..
Buzzen? Zelf een aantal kwaliteiten en competenties laten noemen

4 Competenties & vaardigheden
Kijken of ze deze zaken herkennen en evt. aanvullen. Wat moeten ze allemaal wel niet in huis hebben aan competenties? Wat vinden ze zelf belangrijk in hun vak?

5 Spin in het web Grote verantwoordelijkheid als DA, verwachtingen van anderen managen. Hoe regel je dat goed? Wat zijn daarin belangrijke dingen? Herken je zaken bij deze plaatjes en waar heb jij een belangrijke rol? Kort wat laten vertellen.

6 Inwerkprogramma aios…
Als dit je taken zijn waar moeten de aios zich aan houden zodat jij ook goed je werk kunt blijven doen? Waar werk jij de aios op in?

7 Opdracht: hoe zit dat bij jou?
Bespreken in groepjes/ noteren op flap: Wie werkt de aios in en wat/hoe doe je dat? (zodat jij ook goed je werk kunt doen!) Is er een inwerkprogramma, vergelijk ze met elkaar? Waar heb je extra aandacht voor? Welke dingen leer jij de aios? (bv uitstrijkjes) Presenteren aan elkaar Hun eigen inwerkprogramma’s laten vergelijken; hoe ze bep. dingen organiseren, (Voorbeeld van praktijk Margreeth erbij gebruiken als inspiratie) Hoe ze de aios inwerken; wat vinden ze daarin belangrijk? Op flaps laten noteren en laten vertellen na afloop?

8 Bespreken van de flaps:
Zo doen we dat… Bespreken van de flaps: Overeenkomsten & verschillen in de inwerkprogramma’s? Welke dingen leer jij de aios? Vragen; hoe het was om dit zo te doen? Laten vertellen over wat ze op de flaps hebben genoteerd.

9 Wat levert het op? Vragen:
Gemerkt wat er goed loopt en waar je tevreden over bent? Ontdekt wat niet werkt, niet goed loopt je anders zou willen? Idee opgedaan? Tips gekregen? Noteer kort voor jezelf wat het jou opgeleverd heeft?

10 Welke tip of verbeterpunt neem je mee naar je praktijk?
Wat neem je mee vandaag? Welke tip of verbeterpunt neem je mee naar je praktijk? Ze even laten nadenken en iets voor noteren wat het hen persoonlijk heeft opgeleverd en ze meenemen na vandaag? (Eindigen met filmpje van baliemedewerkster in ziekenhuis ( Little Britain/humor)


Download ppt "DA dag april 2016."

Verwante presentaties


Ads door Google