De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het nationaal ouderen fonds

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het nationaal ouderen fonds"— Transcript van de presentatie:

1 Het nationaal ouderen fonds
Melissa van Sundert Sanne van Osch

2 Wat is het? Landelijk goed doel
Werkt samen met verschillende instanties. 40 medewerkers in dienst, samen met een aantal vaste vrijwilligers. ‘Het Nationaal Ouderenfonds is ervan overtuigd dat iedere oudere meetelt. Daarom zetten we ons iedere dag met hart en ziel in voor ouderen in Nederland die eenzaam, kwetsbaar of verminderd zelfredzaam zijn of het risico daartoe lopen.’ Eenzaamheid en kwetsbaarheid onder de ouderen wordt aangepakt.

3 Belangrijke onderwerpen
Site wijst zich vanzelf. Er staan een aantal koppen met subkoppen waar steeds specifieke informatie te vinden is over verschillende onderwerpen.

4 Onderwerpen De visie van het nationaal ouderenfonds. 1 op de 4 ouderen voelt zich eenzaam. Het nationaal ouderenfonds geeft tips over hoe je een eenzame oudere kan helpen. en je kan een kaartje sturen via Je kan een lot kopen bij de vriendenloterij, deze steunt het nationaal ouderenfonds.

5 Nursing Nursing is een website waarbij er veel nieuwtjes voorbij komen die betrekking hebben op het verpleegkundig beroep. Daarnaast worden hier vaak zorgtechnologieën besproken.


Download ppt "Het nationaal ouderen fonds"

Verwante presentaties


Ads door Google