De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Falen en Doorgaan Genesis 17:1 Toen Abraham negenennegentig jaar was, verscheen de Heer aan hem en zei: ‘Ik ben God, de Ontzagwekkende. Leef in verbondenheid.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Falen en Doorgaan Genesis 17:1 Toen Abraham negenennegentig jaar was, verscheen de Heer aan hem en zei: ‘Ik ben God, de Ontzagwekkende. Leef in verbondenheid."— Transcript van de presentatie:

1 Falen en Doorgaan Genesis 17:1 Toen Abraham negenennegentig jaar was, verscheen de Heer aan hem en zei: ‘Ik ben God, de Ontzagwekkende. Leef in verbondenheid met mij, leid een onberispelijk leven…’

2 Falen en Doorgaan Leviticus 16:29 De volgende bepaling blijft voor jullie voor altijd van kracht: De tiende dag van de zevende maand moeten jullie in onthouding doorbrengen en je mag dan geen enkele bezigheid verrichten, geboren Israëlieten evenmin als de vreemdelingen die bij jullie wonen. 30 Want op die dag wordt voor jullie de verzoeningsrite voltrokken opdat jullie van al je zonden gereinigd worden en de HEER weer rein tegemoet kunnen treden.

3 Falen en Doorgaan Matteüs 5:48 Wees dus volmaakt, zoals jullie hemelse Vader volmaakt is

4 Falen en Doorgaan Hoe verhoud ik mij tot mijn onvolmaaktheid en wat doet dat met mijn plek in de kerk?

5 Falen en Doorgaan “Wanneer we ons laten bepalen door onze slechtste momenten in plaats van de beste momenten, leren we onszelf aan om onszelf te zien als mensen die nooit iets goed kunnen doen, in plaats van als mensen die hoewel regelmatig , zeer menselijke fouten maken.” Harold S. Kushner

6 lineaire progressie

7 circulaire progressie

8 Falen en Doorgaan Galaten 6:1-3 Broeders en zusters, wanneer u merkt dat een van u een misstap heeft begaan moet u, die door de Geest geleid wordt, hem zachtmoedig weer op het rechte pad brengen. Pas op dat u ook zelf niet tot misstappen wordt verleid. 2. Draag elkaars lasten, zo leeft u de wet van Christus na. 3 Wie denkt dat hij iets is terwijl hij niets is, bedriegt zichzelf.


Download ppt "Falen en Doorgaan Genesis 17:1 Toen Abraham negenennegentig jaar was, verscheen de Heer aan hem en zei: ‘Ik ben God, de Ontzagwekkende. Leef in verbondenheid."

Verwante presentaties


Ads door Google