De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Houd het oog gericht op Jezus, de Leidsman en Voleinder van het geloof

Verwante presentaties


Presentatie over: "Houd het oog gericht op Jezus, de Leidsman en Voleinder van het geloof"— Transcript van de presentatie:

1

2 Houd het oog gericht op Jezus, de Leidsman en Voleinder van het geloof
In het Engels staat er in Hebr. 12:2: ‘The Author and Finisher of our faith’ Houd het oog gericht op Jezus, de Leidsman en Voleinder van het geloof

3 Waar moet je op letten in deze loopbaan?

4 Op de weg van God ga je eerst naar omlaag om te knielen en Hem te aanbidden. Je leert daar Jezus te volgen op Zijn weg. Je ontvangt dan nederig het Woord van God om je te leiden op de weg naar boven.

5 Houd je ogen op het doel gericht

6 Heb je een helder doel en een goede koers voor ogen?

7 en ik zal altijd blijven hopen, Hij is het eind… en het begin.’
‘Ik zal de wedloop blijven lopen, mijn ogen op het doel gericht; en ik zal altijd blijven hopen, dat er een prijs, dat er een krans, dat er een kroon voor mij ligt… Ik kijk naar Jezus, Die ons voorgaat; Hij is het eind… en het begin.’

8 Laat je aanmoedigen door de geloofsgetuigen

9 Wat moeten we afleggen in de loopbaan van het geloof?

10 Het geloof richt zich op het voorgestelde, gebaande pad
Het geloof richt zich op het voorgestelde, gebaande pad. Blijf je concentreren op het veilige pad naar omhoog. Laat je niet afleiden door gevoelens van angst of twijfel. Jezus is de Weg, de Waarheid en het Leven.

11 Kijk niet onnodig achterom, of naar binnen, waardoor je niet verder komt. Op de weg van het geloof is stilstand ook achteruitgang.

12 Kijk niet teveel opzij naar de weg van de wereld, die gemakkelijker lijkt. Wend je ogen af van wat je verleiden kan. Blijf op de hoogte van het gevaar Blijf ook op veilige afstand

13 Als het donker is op je pad Als je eenzaam bent en de weg niet meer weet Grijp dan vast aan de beloften uit het Woord van God Dan vind je weer houvast en rust en kun je bemoedigd verder gaan.

14 Hoe kun je het heerlijke einddoel bereiken?

15 De gelovige is op weg naar de hoogste plaats en het heerlijkste voor- uitzicht


Download ppt "Houd het oog gericht op Jezus, de Leidsman en Voleinder van het geloof"

Verwante presentaties


Ads door Google