De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dienst ter nagedachtenis aan Bertine Goudswaard - Toebes

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dienst ter nagedachtenis aan Bertine Goudswaard - Toebes"— Transcript van de presentatie:

1 Dienst ter nagedachtenis aan Bertine Goudswaard - Toebes

2 Muziek: Jesus Army – Thank you

3 Evang. Liedbundel 184: 1, 3 en 4 Ik wandel in het licht met Jezus.
Vers 1 Ik wandel in het licht met Jezus. Het donk're dal ligt achter mij en ’k weet mij in zijn trouw geborgen; welk een liefdevolle vriend is Hij. refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en 'k luister naar zijn dierb're stem en niets kan m'ooit van Jezus scheiden, sinds ik wandel in het licht met Hem.

4 Evang. Liedbundel 184: 1, 3 en 4 Ik wandel in het licht met Jezus,
Vers 3 Ik wandel in het licht met Jezus, mijn ziel is Hem gans toegewijd. Met Hem verrezen tot nieuw leven, volg 'k mijn Heiland tot in eeuwigheid. Refrein: en 'k luister naar zijn dierb're stem en niets kan m'ooit van Jezus scheiden, sinds ik wandel in het licht met Hem.

5 Evang. Liedbundel 184: 1, 3 en 4 Ik wandel in het licht met Jezus,
Vers 4 Ik wandel in het licht met Jezus,   o mocht ik zelf een lichtje zijn,   dat straalt te midden van de wereld,   die gebukt gaat onder zorg en pijn.   Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en 'k luister naar zijn dierb're stem en niets kan m'ooit van Jezus scheiden, sinds ik wandel in het licht met Hem.

6 Matteüs 14: 22 Meteen daarna gelastte hij de leerlingen in de boot te stappen en alvast vooruit te gaan naar de overkant, hij zou ook komen nadat hij de mensen had weggestuurd. 23 Toen hij hen weggestuurd had, ging hij de berg op om er in afzondering te bidden. De nacht viel, en hij was daar helemaal alleen. 24 De boot was intussen al vele stadiën van de vaste wal verwijderd en werd, als gevolg van de tegenwind, door de golven geteisterd.

7 Matteüs 14: 25 Tegen het einde van de nacht kwam hij naar hen toe, lopend over de zee. 26 Toen de leerlingen hem op het meer zagen lopen, raakten ze in paniek. Ze riepen: ‘Een spook!’ en schreeuwden het uit van angst. 27 Meteen sprak Jezus hen aan: ‘Houd moed! Ik ben het, wees niet bang!’ 28 Petrus antwoordde: ‘Heer, als u het bent, zeg me dan dat ik over het water naar u toe moet komen.’ 29 Hij zei: ‘Kom!’ Petrus stapte uit de boot en liep over

8 Matteüs 14: het water naar Jezus toe. 30 Maar toen hij voelde hoe sterk de wind was, werd hij bang. Hij begon te zinken en schreeuwde het uit: ‘Heer, red me!’ 31 Meteen strekte Jezus zijn hand uit, hij greep hem vast en zei: ‘Kleingelovige, waarom heb je getwijfeld?’ 32 Toen ze in de boot stapten, ging de wind liggen. 33 in de boot bogen de anderen zich voor hem neer en zeiden: ‘U bent werkelijk Gods Zoon!’ 34 Toen ze overgestoken waren, gingen ze aan land bij Gennesaret.

9 Evang. Liedbundel 376: 1 en 2 Abba, Vader, U alleen, U behoor ik toe.
Vers 1 Abba, Vader, U alleen, U behoor ik toe. U alleen doorgrondt mijn hart, U behoort het toe. Laat mijn hart steeds vurig zijn. U laat nooit alleen.

10 Evang. Liedbundel 376: 1 en 2 Abba, Vader, laat mij zijn,
Vers 2 Abba, Vader, laat mij zijn, slechts voor U alleen.
 Dat mijn wil voor eeuwig zij d’uwe en anders geen. Laat mijn hart nooit koud zijn, Heer. Laat mij nimmer gaan. slechts van U alleen.

11 Muziek: Testefy to love door Marieke en Menno

12 Muziek: Reni & Elisa Als het leven soms pijn doet

13 Muziek: Kees Kraayenoord Houd vol

14 Gezang 293: 1, 2 en 4 (LvdK) Wat de toekomst brengen moge,
Vers 1 Wat de toekomst brengen moge, mij geleidt des Heren hand; moedig sla ik dus de ogen naar het onbekende land. Leer mij volgen zonder vragen; Vader, wat Gij doet is goed! Leer mij slechts het heden dragen met een rustig, kalme moed!

15 Gezang 293: 1, 2 en 4 (LvdK) Heer, ik wil uw liefde loven,
Vers 2 Heer, ik wil uw liefde loven, al begrijpt mijn ziel U niet. Zalig hij, die durft geloven, ook wanneer het oog niet ziet. Schijnen mij uw wegen duister, zie, ik vraag U niet: waarom? Eenmaal zie ik al uw luister, als ik in uw hemel kom!

16 Gezang 293: 1, 2 en 4 (LvdK) Waar de weg mij brengen moge,
Vers 4 Waar de weg mij brengen moge, aan des Vaders trouwe hand, loop ik met gesloten ogen naar het onbekende land.


Download ppt "Dienst ter nagedachtenis aan Bertine Goudswaard - Toebes"

Verwante presentaties


Ads door Google