De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoe ouders/verzorgen te betrekken bij het onderwijs

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoe ouders/verzorgen te betrekken bij het onderwijs"— Transcript van de presentatie:

1 Hoe ouders/verzorgen te betrekken bij het onderwijs
Groespsleden: Steven Cairo Anushka Emanuel Siphra Goudland Tanja Lame Shierara Sanches Angracia Van Kallen Angelo Westenburg

2 Digitaal Forum voor ouders/verzorgers
Een Klasse website of Blog met daarop alle informatie van wat er allemaal behandeld wordt. Leerstof, instructie filmpjes van bepaalde vakken.

3 Ouders/verzorgers Groepsapp of sms groep
De ouders krijgen een app van alles dat is gedaan in de klas, met betrekking tot huiswerk schema, Repetitie planning en Ouder /kind opdrachten.

4 Inlog code voor de cijfers van de lessen
Elk kind krijgt een code van de leerkracht die ook voor de ouders/verzorgers bestemd is om hun kinderen prestatie te volgen. Ze kunnen dan inloggen op de klasse website/blog.

5 Plannings notificatie ontvangen.
De ouders krijgen een notificatie op hun telefoon,tablet met daarop instructies die zij samen met hun kind moeten doen. En er is een bepaald tijd aan verbonden om deopdracht af te hebben. Als zowel ouder als kind de opdracht heeft voldaan kan zo een leerling dan een plus puntje krijgen. De ouders kunnen dan ook het planning maken om hun kinderen te ondersteunen met alles dat met het onderwijs te maken heeft.

6 Samenwerking tussen ouders/verzorgers en leerkrachten
Als ouders zowel leerkrachten wederzijdse ideeen en/of klachten hebben over hun kind/leerling kan dat dan besproken worden in de ouder/leerkracht groepsapp. Zodat men dan tot een gezamenlijke oplossing kan komen dat in voordeel van het kind komt.

7 Conclusie: schematische weergave


Download ppt "Hoe ouders/verzorgen te betrekken bij het onderwijs"

Verwante presentaties


Ads door Google