De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Onderzoeksvraag Is er een belangrijke oorzaak te vinden, voor de afnemende stroom studenten die interesse hebben en/of zich uiteindelijk inschrijven, voor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Onderzoeksvraag Is er een belangrijke oorzaak te vinden, voor de afnemende stroom studenten die interesse hebben en/of zich uiteindelijk inschrijven, voor."— Transcript van de presentatie:

1 Onderzoeksvraag Is er een belangrijke oorzaak te vinden, voor de afnemende stroom studenten die interesse hebben en/of zich uiteindelijk inschrijven, voor een technische (exacte) richting a.g.v. de invoering van de 2e fase structuur?

2 Vraag: Heb je bewust voor het profiel of voor het vak gekozen?

3 Vraag: Zijn vrienden/kennissen, ouders of salaris van invloed geweest in de keuze bij je profiel?

4 Vraag: Voldoet het vak aan je verwachtingen? Heeft dit te maken met de theorie of de docent?

5 Vraag: Wat zou de school kunnen doen om het vak scheikunde interessanter te maken voor leerlingen ? Denk aan prakticum, tijdschriften, video’s, ICT toepassingen en een presentatie vanuit het bedrijfsleven.

6 Vraag: Stimuleert “het practicum doen” ook de zin om het vak scheikunde uit te oefenen? Vind je dat er genoeg prakticum wordt gedaan? Hoe zit dat op de bovenbouw t.o.v. de onderbouw?

7 Conclusies: Leerlingen kiezen heel bewust voor het profiel.
Prakticum maakt het vak interessanter. Samengesteld door: Ron, Piet, Kees en Vince.


Download ppt "Onderzoeksvraag Is er een belangrijke oorzaak te vinden, voor de afnemende stroom studenten die interesse hebben en/of zich uiteindelijk inschrijven, voor."

Verwante presentaties


Ads door Google