De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

NIEUWE ARBEIDSOVEREENKOMST

Verwante presentaties


Presentatie over: "NIEUWE ARBEIDSOVEREENKOMST"— Transcript van de presentatie:

1 NIEUWE ARBEIDSOVEREENKOMST
2011 Vertaald uit het Duits Freddy Storm – 06/2010

2 Beste medewerkers …

3 Als u naar de dokter kunt gaan, kunt u ook naar uw werk komen.
Met onmiddellijke ingang accepteren wij geen doktersbriefje meer als bewijs van uw ziekte. Als u naar de dokter kunt gaan, kunt u ook naar uw werk komen.

4 OPERATIES: Operaties zijn verboden. Zolang u medewerker bent van deze firma hebt u al uw organen nodig. U mag niets laten verwijderen. Wij hebben u intact aangeworven.

5 OPERATIES: Iets laten verwijderen betekent een moedwillige beschadiging van de personeelsstructuur, dus ontslag zonder opzegtermijn.

6 Elke medewerker heeft 52 vrije dagen per jaar. Die heten zondag.
VAKANTIE: Elke medewerker heeft 52 vrije dagen per jaar. Die heten zondag.

7 Dat volstaat om een dieetpil te slikken en een Slim fast te drinken.
MIDDAGPAUZE: Te magere mensen hebben een uur om meer te kunnen eten zodat ze er gezonder uitzien. Normale mensen hebben een half uur om hun figuur te kunnen behouden. Dikke mensen hebben vijf minuten. Dat volstaat om een dieetpil te slikken en een Slim fast te drinken.

8 MIDDAGPAUZE: Wij staan u toe tijdens de middagpauze door te werken en dus een half uur vroeger naar huis te gaan, in zoverre uw dagelijks werk gedaan is.

9 Er wordt op de toiletten te veel waardevolle arbeidstijd verspild.
TOILETGEBRUIK: Er wordt op de toiletten te veel waardevolle arbeidstijd verspild. In het vervolg zal het toilet in alfabetische volgorde volgens schema worden gebruikt. Allen met een naam die met'A' begint tussen 08:20 en 08:40, dan die met 'B' enz.

10 TOILETGEBRUIK: Is het u niet mogelijk om binnen de u toegewezen tijd uw gevoeg te doen, dan moet u wachten tot de volgende dag, wanneer uw naam weer aan de beurt is.

11 TOILETGEBRUIK: In extreme noodgevallen kunt u ruilen met een collega, in zoverre u een schriftelijke toelating van uw meerdere hebt. De tijd op het toilet is beperkt tot drie minuten. Daarna weerklinkt een signaal, de deur opent zich automatisch en het toiletpapier verdwijnt.

12 KLEDINGSVOORSCHRIFT:
U moet zich kleden volgens uw loon Als u designkledij of merkartikelen draagt, gaan wij ervan uit dat u geen loonsverhoging nodig hebt.

13 Dat is geen verontschuldiging om van het werk weg te blijven.
STERFGEVAL: Dat is geen verontschuldiging om van het werk weg te blijven. Voor uw overleden vriend of verwant kunt u niets meer doen.

14 STERFGEVAL: Zoek iemand die u op de begrafenis vertegenwoordigt. In uitzonderlijke gevallen, wanneer uw aanwezigheid absoluut vereist is, moet u de begrafenis regelen voor de late namiddag.

15 EIGEN DOOD: Dat is de enige reden die uw afwezigheid kan verontschuldigen. U moet dit 14 dagen van te voren aankondigen, want u moet uw opvolger nog inwerken.

16 Bedankt voor uw loyale houding tegenover de firma
Bedankt voor uw loyale houding tegenover de firma. Wij zijn er om u een positieve arbeidservaring te geven. Daarom richt u alle vragen, commentaren, twijfels, frustraties, irritaties, agressies, angsten, voorstellen enz… aan iemand anders, niet aan ons.

17 Wij wensen u een productieve dag… ...anders dreigt een vermaning!!!


Download ppt "NIEUWE ARBEIDSOVEREENKOMST"

Verwante presentaties


Ads door Google