De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klok met zijn Eigen PAX -kast Een klein spelletje… Leg de kaartjes met de verschillende stappen voor het bouwen van de IKEA Pax-kast in de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klok met zijn Eigen PAX -kast Een klein spelletje… Leg de kaartjes met de verschillende stappen voor het bouwen van de IKEA Pax-kast in de."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4 Klok met zijn Eigen PAX -kast

5

6

7

8 Een klein spelletje… Leg de kaartjes met de verschillende stappen voor het bouwen van de IKEA Pax-kast in de juiste volgorde. Doet dit met je eigen team. Het team dat als eerst de juiste volgorde heeft wint! Oplossing: L,K,A,G,E,B,I,J,H,C, F,D,L

9

10

11 Opdracht: maak een goed stappenplan
Gebruik de kaartjes voor het maken van de verschillende stappen m.b.t. hypotheken Gebruik paragraaf 12.4 t/m 12.6 En je aantekeningen over de hypotheekberekeningen Voor morgen: voorbereiding = stappenplan + uiteindelijk advies per naar meneer Klaassen verstuurd Laptop en eventueel beamer zijn beschikbaar morgen voor hypotheekgesprek met Jurgen Klaassen

12


Download ppt "Klok met zijn Eigen PAX -kast Een klein spelletje… Leg de kaartjes met de verschillende stappen voor het bouwen van de IKEA Pax-kast in de."

Verwante presentaties


Ads door Google