De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

‘t Is middernacht en in de hof,

Verwante presentaties


Presentatie over: "‘t Is middernacht en in de hof,"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze kerkdienst woensdag 12 maart 2017 – morgendienst voorganger: Ds. J.C. Kleijn

2 ‘t Is middernacht en in de hof,
Weerklank 148 1 ‘t Is middernacht en in de hof, Buigt, tot de dood bedroefd, in ‘t stof. De Levensvorst, in zijn gebeên. Doorworstelt Hij zijn strijd alleen.

3 ‘t Is middernacht, maar hoe Hij lijdt,
Weerklank 148 2 ‘t Is middernacht, maar hoe Hij lijdt, Zijn jong’ren slapen bij die strijd, En derven, afgemat in rouw, De aanblik op des Meesters trouw.

4 ‘t Is middernacht, maar Jezus waakt.
Weerklank 148 3 ‘t Is middernacht, maar Jezus waakt. En ‘t zielelijden, dat Hij smaakt. Bant uit zijn hart de bede niet; Mijn Vader, dat uw wil geschied’.

5 ‘t Is middernacht, en ‘t Vaderhart
Weerklank 148 4 ‘t Is middernacht, en ‘t Vaderhart Sterkt en verstaat de Man van smart, Die ‘t enig lijden, dat Hij torst, Ten eind doorstrijdt als Levensvorst.

6 Welkom in deze kerkdienst woensdag 12 maart 2017 – avonddienst voorganger: Ds. G.C. de Jong

7 Ik wil mij gaan vertroosten in Jesu lijden groot.
Weerklank 145 1 Ik wil mij gaan vertroosten in Jesu lijden groot. Al heeft 't gestaan ten boosten, het kan nog worden goed. Al om mijn zondig leven ben ik met druk bevaân; dat wil ik gaan begeven: o Jesu, zie mij aan!

8 die Gij mij hebt verleend. Naar U wild' ik niet horen,
Weerklank 145 2 De tijd heb ik verloren, die Gij mij hebt verleend. Naar U wild' ik niet horen, in zonden was 'k versteend. Zeer traag ben ik tot deugden, al heb ik goed vermaan: oorsprong der eeuw'ge vreugden, o Jesu, zie mij aan!

9 Uw deugd is zonder gronden, de schulden zijn al mijn!
Weerklank 145 3 Al ben ik vol van zonden, wil mij gedachtig zijn. Uw deugd is zonder gronden, de schulden zijn al mijn! Ik ken 't, al is 't zeer spade, en wil mij niet versmaân, U smeek ik om genade: o Jesu, zie mij aan!


Download ppt "‘t Is middernacht en in de hof,"

Verwante presentaties


Ads door Google