De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lob.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lob."— Transcript van de presentatie:

1 Lob

2 inhoud Top 4 profielen Over mijn kwaliteiten en eigenschappen
Over de bedrijven Vragen

3 Top 4 profielen Zorg en welzijn (havo: cultuur en maatschappij)
Economie (havo: economie, maatschappij/cultuur, maatschappij) Groen (havo: natuur en gezondheid) Techniek (natuur en techniek)

4 Over mijn kwaliteiten Mijn kwaliteit van de profielen: Zorg en welzijn: frans en geschiedenis. En ik hou er van om bezig te zijn met de maatschappij en mensen. Techniek: Duits. Is niet iets voor mij. Economie: economie en de bovenstaande vakken. Vind het leuk om met in en uitgave bezig te zijn. Groen: Duits. Is niet iets voor mij. Ik zou graag beter willen zijn in bio en wiskunde.

5 Over de bedrijven Ik ben geweest bij Spierings kranen, Verhoeven en bij Reuvers. Spierings kranen maakt toren kranen, dat zijn kranen die heel hoog en ver kunnen, bij Spierings maken ze deze kranen op wielen. Daardoor kunnen de kranen dichter bij de plek komen waar ze nodig zijn en gaat de bouw sneller. Verhoeven maakt machines naar wens van de klant en machines voor bakkers, zoals ovens en afkoelmachines. Bij Reuvers maken ze soort van kant en klare huizen, of delen van huizen, en kozijnen en ramen enz. Ze mogen vaak zelf kiezen hoe ze hun stukje grond invullen.

6 Welk bedrijven sprak mij het meest aan?
Spierings kranen, de man had veel en duidelijk verteld over het bedrijf en ik kreeg er een goed en duidelijk beeld van. Welke werkzaamheden heb ik binnen het bedrijf gezien? lassen, bedenken, logistiek, verven, monteren, in elkaar zetten, van het begin tot het einde dus. Wat maken ze er? toren kranen maar dan op wielen. Hebben ze meerdere locaties? nee, maar hun kranen rijden wel in en buiten Europa

7 The end Zijn er nog vragen?


Download ppt "Lob."

Verwante presentaties


Ads door Google