De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Los Tinos Gazette Dagblad van Los Tinos Sedert 12 april 2002 Uitgave: Muggeros Muggeras Uitgevers B.V. / Rue de Muggeras 47, 1000 II Los Tinos / Tel

Verwante presentaties


Presentatie over: "Los Tinos Gazette Dagblad van Los Tinos Sedert 12 april 2002 Uitgave: Muggeros Muggeras Uitgevers B.V. / Rue de Muggeras 47, 1000 II Los Tinos / Tel"— Transcript van de presentatie:

1 Los Tinos Gazette Dagblad van Los Tinos Sedert 12 april 2002 Uitgave: Muggeros Muggeras Uitgevers B.V. / Rue de Muggeras 47, 1000 II Los Tinos / Tel. 06-12345678 / Email: redactie@lostinosgazette.lt Zondag 14 april 2002 2 2 pagina’s Laatste nieuws 1 Mededelingen door het stadsbestuur1 Lokaal nieuws en reacties2 Binnenland & economie 2 Meededelingen van het stadsbestuur Bedankt voor jullie komst naar de hoofdstad. Het stadsbestuur wenst jullie een prettige thuisreis. Maar eerst; - Laat jullie kampeerterrein achter zoals het eruit zag voor jullie er kwamen. Ruim dus al je rommel op. - Wanneer je naar huis gaat meld je je af bij de infobalie. Hier ontvang je ook een aandenken aan dit weekend. - Het is mogelijk bij de infobalie een videoband te bestellen van dit weekend. - Eind deze week zullen de foto’s te bezichtigen zijn op het internet; http://www.shawanos.nl/rsw Muggeros Muggeras warm onthaald Los Tinos, 14 april 2002 Gisteravond heeft het grote feest van de Generaal plaatsgevonden. Het was een daverend succes. Generaal Alhambra Muchos Gracias Muggeros Muggeras heeft laten weten dat hij zeer tevreden was over de kado’s en het enthouisiasme van de volkjes. Hang Tropies Gespot ! Los Tinos, 14 april 2002, Binnen 24 uur is in Los Tinos een nieuwe rage los- gebasten. Het betreft een geheel nieuw Hang - Fenomeen wat vooral bij de Tropies erg in trek is. Wat precies het doel is van deze rage is nog onbekend. Voorals houdt men het op hangen. Sterke koersdaling Pelpinda B.V. Los Tinos, 14 april 2002 Tegen alle verwachtingen in is de koers van Pelpinda B.V. drastisch gedaald vandaag. Tegelijk met deze daling steeg de koers van M&M Holding tegen alle verwachtingen in. Een duidelijke verklaring is er nog niet te geven. ****** Mop van de dag Loopt een man in schiphol met een tulp die uit zijn kont steekt. Een vrouw spreekt hem aan en vraagt: “Waarom heb je een tulp uit je kont steken. Waarop de man zegt: “Ik heb per ongeluk de verkeerde bolletjes geslikt.

2 Los Tinos Gazette Dagblad van Los Tinos Sedert 12 april 2002 Uitgave: Muggeros Muggeras Uitgevers B.V. / Rue de Muggeras 47, 1000 II Los Tinos / Tel. 06-12345678 / Email: redactie@lostinosgazette.lt Zondag 14 april 2002 2 2 pagina’s Laatste nieuws 1 Mededelingen door het stadsbestuur1 Lokaal nieuws en reacties2 Binnenland & economie 2 Protest actie tegen Generaal geslaagd ! Los Tinos, 14 april 2002, Een aantal vooruitstrevende vrijheidsstrijders waren gister- avond reeds klaar om de Generaal van zijn troon te stoten. De BVD was gelukkig niet echt scherp. Was hier sprake van voorkennis ? Specialeprotesteditie Onvrede bij volkjes Los Tinos, 14 april 2002, Er komen vanuit de volkjes steeds meer geluiden van ontevredenheid met betrekking tot de Generaal. Aangezien de volkjes gisteravond geen pelpinda’s maar M&M’s hebben genuttigd, ligt hierin waarschijnlijk de reden van de ontevredenheid. Nieuwe regering Los Tinos, 14 april 2002, De vrijheidsstrijders die de sleutelposities hebben ingenomen in de regering van Generaal Alhambra Muchos Gracias Muggeros Muggeras hebben laten weten dat ze in samen-werking met de bevolking willen proberen om de generaal van zijn troon te stoten en verkiezingen uit te schrijven zodat er een nieuwe democratisch gekozen regering aan de macht kan komen en in Los Tinos een nieuw tijdperk kan aantreden. Muggeros Fan Los Tinos, 14 april 2002, De aanhangers van het regime van Generaal 1ste klasse Alhambra Muchos Gracias Muggeros Muggeras zijn duidelijk in de minderheid. Dit zijn nog de laatste twee trouwe aanhangers van de generaal. Belastende foto voor Hoofd Pelpinda’s Los Tinos, 14 april 2002, De minister, het hoofd van de pelpinda’s en de BVD man hebben hun functie met onmiddelijke ingang opgezegd. Van alle drie waren belastende foto’s terecht gekomen bij de volkjes. De vrijheidsstrijders hebben deze mogelijkheid aangepakt om deze sleutelposities in de regering van de Generaal Alhambra Muchos Gracias Muggeros Muggeras over te nemen.Hiernaast is de foto opgenomen van het hoofd van de pelpinda’s die een illegaal pelpinda deal sluit met het hoofd van de Nederlandse Calve pindakaas fabrieken. De minister is betrapt op het bekladden en vernielen van een poster van de Generaal en de BVD man heeft als zijn energie nodig om zijn relatie in stand te houden.


Download ppt "Los Tinos Gazette Dagblad van Los Tinos Sedert 12 april 2002 Uitgave: Muggeros Muggeras Uitgevers B.V. / Rue de Muggeras 47, 1000 II Los Tinos / Tel"

Verwante presentaties


Ads door Google