Prl. programma stand van zaken afspraken bezoek o meting coaching praktijkplan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
MBO-HBO DOORSTROOMASSESSMENT …. een succesvolle combinatie?
Advertisements

Semester 8 Stage Informatie.
MBO-HBO DOORSTROOMASSESSMENT voor een bewuste stap naar het hbo
Ouderavond klas 2 25 maart 2014 PTA en examenregelingen
Beroepspraktijkvorming De procedure
Opzet Pop toetst flexibel en competent  Onderwijsconcept Academie voor Popcultuur  Flexibel onderwijsprogramma  Competentiegericht beoordelen Hanzehogeschool.
Medmec04 Engagement. LesOnderwerpenHuiswerk voor komende week en les 1 o Inleiding module & werkwijze o Inleiding opdracht 1 en 2 o Bestuderen modulewijzer.
Naam workshopbegeleider
Alles wat je wilt weten over PLP 1!
Start flp 3 Functioneringsgesprek
Welkom in L23 ! SLB 2 L23 Bijeenkomst 1 Stefan Schuur.
Praktijkonderzoek 2 Rotterdam Academy.
PMG Week 1.  Pascal van Schajik    Kantoor L
Module ‘Kijken naar Kinderen’ AD opleiding ‘Pedagogisch educatief medewerker’ Week 6 Pascal van Schajik.
VVR302 SLC42R3 Marcel de Voogd 8 februari  Opdracht(en)  Ieder blok een gesprek: (planning einde van deze bijeenkomst)  Procesadvisering  Onderhandelen.
voorbereiding eindgesprek
Kijken naar Kinderen Week 4
Pemprl.
Social work Week 2.
PEMVT1A Praktijkleren PEMPRL01vx (periode 1). Programma vandaag De hand Praktische zaken/mobiel/hint app/wifi/afwezigheid/jaarraad Weekplanning kwartaal.
Slc kwartaal 3. programma Hoe is het gegaan Verwachtingen Tips and tricks Opdrachten slc.
Praktijkervaring en reflectie
STUDIELOOPBAAN COACHING KWARTAAL 4 WEEK 5 Marie-Joze van Raak.
PRAKTIJKERVARING EN REFLECTIE HAFIDA EL GHARBAOUI KAMER L
Praktijkervaring & Reflectie
Shanice, Shanice, Naoual, Nabou, Maria Groep 3
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 Studieloopbaancoaching Kwartaal 4 – les 1 Rotterdam, April 2015.
Kerntaak 5 Professionaliseren Noëlani Charmaine Yosra Elizabeth Mabel
Assessmentweek SEMESTER 1 (26-30 JANUARI 2015). Welkom!  Wat houdt deze week in?  Individuele voorbereiding  Werken in groepjes  Heel belangrijk:
Starr methode.
Docent: Jennifer de Vries-Aydogdu
Startbijeenkomst BPV 1 september Wat moet vandaag in orde zijn 1.POK moet ingeleverd zijn. 2.Deskundigheidsverklaring moet ingeleverd zijn. 3.Indien.
werkveldoverleg bbl mz 5 november 2013
Slc. Hoe gaat het ?? 4.5 Opdracht: Mijn studievaardigheden Planning: kwartaal 2 Inleveren via: Inleverknop van module SLC via Voor deze opdracht.
Stagebegeleider: Johan v.d. Sloot Datum: 28 oktober 24 sept Bijeenkomst 2.
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 Onderzoek 12 Hafida El- Gharbaoui.
Studieloopbaancoaching
LEERJAAR 1 SAW.  Introductie bijeenkomst Periode W3S1AR en W3S1BR van 8 Februari t/m 22 April  Minimaal 250 uur werken  Begeleiding door een MWB docent.
Profilering Design MBO. “Ik ben op aarde om een omgeving vol liefde te creëren, met passie te leven en mijn meest opwindende dromen waar te maken”
Bijeenkomst September 2015
Kiezen voor keuzedelen
Vergadertechnieken. Uit welke vaste onderdelen bestaat een vergadering? Vooraf weet iedereen wanneer en waar de vergadering plaatsvindt.Vooraf weet iedereen.
IOP Individueel opleidingsplan. Definitie IOP Het individuele opleidingsplan is een document waarin de afspraken m.b.t. persoonlijke leerdoelen vastgelegd.
ESF Regiobijeenkomst Verantwoording casemanagement april 2015.
27 november 2014 Ontheffing Tijdelijke natuur Een toelichting op de ontheffingspraktijk.
Versie december 2013 Kwalificatie Gymnastiek Leider niveau 3 Turnen.
Pad: Combi.
Onderwijsproces en Examinering en diplomering
De scriptie Sommige studenten schrijven het in 2 tot 3 maanden, anderen doen er een jaar of meer over… Factoren: Motivatie Plan van aanpak Begeleiding.
Mini-onderneming.
Mini-onderneming.
LIP.
Lunchbijeenkomst EA2X Daphne Keller
Marlon de Wilde | 9 februari 2017
LIP.
Training Vergaderen Een project van: In opdracht van:
Software Development fundamentals
Marlon de Wilde | september 2018
Daphne Keller 29 augustus 2018
Het tweede LOS-gesprek
werkveldoverleg bbl mz 5 november 2013
Methodisch handelen Week 1. Methodisch handelen Week 1.
Portfolio, Logboek en Casus
LIP.
Lunchbijeenkomst EA2X Daphne Keller
LIP.
Stage klas 4.
Welkom in groep 6/7!.
Marlon de Wilde en Kim Maas | september 2019
Transcript van de presentatie:

prl

programma stand van zaken afspraken bezoek o meting coaching praktijkplan

logboek

Opdracht 2: Verslag praktijkplekgesprekken Inleverdatum: uiterlijk een week na het praktijkplekgesprek. Inleveren via: inleverknop module Praktijkleren op en mailen naar praktijkbegeleider. Verslag van het voortgangsgesprek PEM’er in opleiding De student schrijft in het portfolio een verslag van het gesprek met daarin een samenvatting van de ontwikkelpunten, besproken ideeën/praktijkopdrachten en de gemaakte afspraken. Verslag feedbackgesprek praktijkplek De student schrijft in het portfolio een verslag van het gesprek met daarin de besproken feedback van de begeleider en docent, de ontwikkelpunten voor de toekomst en eventuele gemaakte afspraken.

Opdracht 3: Praktijkplan Inleverdatum: periode 1, week 1.4/ periode 2, week 2.8 Inleveren via: inleverknop van module Praktijkleren via Maak per periode een praktijkplan (zie ‘Format portfolio’ op om aan de prestatie-indicatoren uit het competentieprofiel te werken. In je praktijkplan beschrijf je welke activiteiten je gaat ondernemen om deze prestatie-indicator uit te voeren, wanneer je dit gaat doen en wat voor soort bewijs (zie ‘Bewijzenmap opdracht 4’) het resultaat zal zijn. Twee praktijkplannen per jaar: In het praktijkplan jaar 2 periode 1 zijn de prestatie-indicatoren op niveau 2 van kerntaak 2.2, 3.1, 3.2, 4.1 en 5.2 opgenomen In het praktijkplan jaar 2 periode 2 zijn de prestatie-indicatoren op niveau 3 van kerntaak 2.2, 3.1, 4.1 en 4.2 opgenomen.

De vetgedrukte prestatie-indicatoren worden elders in de opleiding door toetsen, praktijk-onderzoeken en portfolio-opdrachten bewezen. Deze hoef je dus niet te beschrijven in het praktijkplan en hoeven ook niet te worden opgenomen in de bewijzenmap. Activiteiten: In de kolom ‘activiteiten’ beschrijf je alle activiteiten die ondernomen moeten worden om tot een bewijs te komen. Je mag dit kort en bondig beschrijven, maar het moet wel volledig en begrijpelijk zijn voor een ander. Planning: De kolom planning in het praktijkplan mag globaal worden ingevuld. Dus bijvoorbeeld een maand of weeknummer i.p.v. een datum. Je kunt de planning afstemmen op het moment dat de module wordt gegeven die bij de prestatie-indicator aansluit of op het moment dat er activiteiten op de praktijkplek worden uitgevoerd die aansluiten bij de prestatie-indicator. Wanneer je gedurende de periode nog activiteiten ‘tegenkomt’ die aansluiten bij een prestatie-indicator, moet je die kans grijpen natuurlijk! Het is mogelijk en toegestaan dat je je praktijkplan gedurende het jaar aanpast. Je hoeft het aangepaste praktijkplan dan niet opnieuw in te leveren op Wellicht heeft je begeleider ook opdrachten voor jou, zodat je aan de prestatie-indicatoren kunt werken. Bespreek het door jou gemaakte praktijkplan met je praktijkbegeleider. Het is belangrijk dat je de door jou bedachte activiteiten voor deze periode samen bespreekt en definitief inplant.

verdere vragen o meting coaching