Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Advertisements

Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze middag in Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. J. G. Schenau Hemels moederschap.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate De verkondiging als sleutel van de hemel.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. van den Heuvel.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf Het thema is: De Heere staat op tot de strijd en de.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. J. Groenleer.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. J. Groenleer.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate De goede gebedshouding.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema is: Beeldenstorm!
In deze dienst zal Ds. H. de Vries voorgaan. Voor de dienst zingen we Psalm 50 : 11 Na de zegen Gezang 158 Schriftlezing: Genesis 49 : 1 – 28 Tekst: Genesis.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate De eerste woorden van de Opgestane.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. van Langevelde.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. P.W.J. van der Toorn.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema voor de dienst is: Babylon = Titanic.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema voor de dienst is: Ik zie, ik zie,
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Een enclave van de eeuwigheid.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. P.J. Trimp Thema : Leven onder een open hemel.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf.
Startzondag CGK - GKv 13 september 2015 voorganger ds. D. Quant.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. P.J. Trimp uit Goes Het thema: Is onze eredienst offerdienst?
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het ABCD van het vluchtelingen-probleem:
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Br. P. v.d. Dikkenberg Jacob op de grens. Gods belofte geeft uitzicht.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. van Mulligen Het thema: Het einde is nabij.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hoe rijk ben jij? / Hoe ben jij rijk?
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A. G. M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. K. Groeneveld.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A. G. M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hoe ga je om met mensen die het voor het zeggen.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate “Blij, in plaats van bang!”
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. Th. van Olst.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. Schenau.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate God maakt zijn Naam bekend!
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hij is de hoogste HEER!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Zuiverheid in huwelijk en seksualiteit.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Uniek geboortebericht.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Keep calm and trust God.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Rijk wordt arm en arm wordt rijk.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. van Langevelde Thema: ‘Of de duivel er mee speelt…’
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Niet stelen!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J.G. Schenau uit Goes Thema: Hoger dan de engelen.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema is Radicaal vraagt om radicaal.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema: Voorbede voor Sodom.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Gebed: ‘4G’ van Gods gemeente.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H.H. de Haan.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H.H. de Haan.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A. Th. van Olst Thema: Verzegeld met de Heilige Geest.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Door wie laat jij je beoordelen ?
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. van Langevelde Thema: Zonder de Geest lukt het niet…
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Prof. J.W. Maris Thema: In gesprek met Jezus bij een diepe put.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. W.J.A. Ester.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J.G. Schenau uit Goes Thema: Waar doen we goed aan?
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Groei door dóén.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Ontspanningswoord in een verbanningsoord.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: De eerste liefde.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. G. Schenau Wakker worden!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Gebed: de ademhaling van het geloof.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Bartimeüs en de Heere Jezus.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Transcript van de presentatie:

Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf

Informatie voor onze gasten De Bijbellezing is uit de vertaling van Bijbels liggen bij de entree. De psalmen en liederen worden geprojecteerd. Tijdens deze dienst is er crèche tot en met 3 jaar. Tijdens de preek is er een kindernevendienst voor groep 1 t/m 6 van de basisschool.

Mededelingen De collectedoelen vandaag zijn: 1 e kerk 2 e Zending Bij de uitgang: rente, aflossing en onderhoud gebouwen. D.V. Zondag 10 januari hoopt Ds. Weststrate in beide diensten voor te gaan.

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

Ps. 75: 1, 4 U alleen, U loven wij; ja wij loven U, o HEER; want Uw naam, zo rijk van eer, is tot onze vreugd nabij. Dies vertelt men in ons land, al de wond’ren Uwer hand.

Ps. 75: 1, 4 Geen geval, geen zorg, geen list, oost, noch west, noch zandwoestijn, doet ons meer of minder zijn: God is rechter, die ’t beslist; die, als aller Oppervoogd, deez’ vernedert, dien verhoogt.

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

Ps. 73: 10 NB Wien heb ik in den hemel, Heer, behalve U, mijn troost en eer? Wat kan op aarde mij bekoren? Alleen bij U wil ik behoren. Al zou mijn vlees en hart vergaan, toch zal ik, God, voor U bestaan, wien ik mijn leven toevertrouw, Gij zijt de rots waarop ik bouw.

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

Ps. 79: 5, 6, 7 Waarom zou zich der heid’nen macht vermeeren? uw hoog gezag door bitt’ren schimp onteren? en vragen, door hun trotsen waan bedrogen:,,Waar is hun God? Waar blijkt nu Zijn vermogen?'' Vergeld hun overmoed; wreek Uwer knechten bloed; o God van ons betrouwen, verdedig onze zaak; doe ’t heidendom Uw wraak, zelfs voor ons oog, aanschouwen.

Ps. 79: 5, 6, 7 Ai, hoor naar hen, die in gevang’nis kwijnen; laat hun gekerm voor Uw gezicht verschijnen; Bevrijd hen, die, gedreigd met doodsgevaren, op Uwe hulp met smekend’ ogen staren. Vergeld den wreden smaad, waarmee des nabuurs haat uw mogendheid dorst schenden; Geef hun, o Opperheer; die zevenvoudig weer; Zie neer op onz’ ellenden.

Ps. 79: 5, 6, 7 Zo zullen wij, de schapen Uwer weiden, in eeuwigheid Uw lof, Uw eer verbreiden, en zingen van geslachten tot geslachten uw trouw, Uw roem, Uw onverwinb’re krachten.

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

Verkondiging Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Tekst: Mattheüs 24: 13 >>> Ps. 138: 4 NB “Volharden”, te midden van 1.de wereld rondom de Kerk 2.de wereld tegen de Kerk 3.de wereld in de Kerk

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

Ps. 138: 4 NB Als, ik omringd door tegenspoed, bezwijken moet, schenkt Gij mij leven. Wanneer mijn vijands toorn ontbrandt, Uw rechterhand zal redding geven. De Heer is zo getrouw als sterk, Hij zal Zijn werk voor mij voleinden. Verlaat niet wat Uw hand begon, o Levensbron, wil bijstand zenden.

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

Collecte Vandaag bestemd voor: 1 e Kerk 2 e Zending Uitgang: Rente, aflossing en onderhoud

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

LvK. 392: 3, 4, 5 U heb ik nodig, uw genade is mijn enig licht in nacht en duisternis. Wie anders zal mijn leidsman zijn dan Gij? In nacht en ontij, Heer, blijf mij nabij.

LvK. 392: 3, 4, 5 Ik vrees geen kwaad, want bij mij is de Heer. Tranen en leed zijn nu niet bitter meer. Waar is uw prikkel, dood, wat dreigt ge mij? Ik triomfeer, mij is de Heer nabij.

LvK. 392: 3, 4, 5 Houd, Heer, uw kruis hoog voor mijn brekend oog, licht in het duister, wijs de weg omhoog. Uw dag breekt aan, de schaduw gaat voorbij. In dood en leven, Heer, wees Gij nabij.

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

LvK. 476: 5 Levensvorst, U loven de geslachten, en tot uw verborgen tijd blijft de bruid uw wederkomst verwachten, 't einde van haar bange strijd. Houd haar waakzaam; doe haar, 't hoofd geheven, uit die hoge heilsverwachting leven, tot zij op de jongste dag, met U triumferen mag.

Liturgie zondag 3 januari Mededelingen Ps. 75: 1, 4 *Stil gebed *Votum en groet Ps. 73: 10 NB Gebed Schriftlezing: Mattheüs 24: 1-14 Ps. 79: 5, 6, 7 Kindernevendienst Tekst: Mattheüs 24: 13 Verkondiging Ps. 138: 4 NB Einde kindernevendienst Collecte Dankgebed LvK. 392: 3, 4, 5 *Geloofsbelijdenis *LvK. 476: 5 *Zegen * Staande

D.V. zondag 10 januari a.s. hoopt Ds. A.G.M. Weststrate in beide diensten voor te gaan.