TIENERPLEIN BRUNSSUM-OOST. Project van leerlingen van basisschool Meander.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Gemaakt door: Mylène Boode & Isa Beuze Naam van ons project: Mylìsa
Advertisements

Groepje: Alissa Beijdorff Mark Aarden Maurice America Brad Bijtjes
IMPIAN ANAK in 12 vragen…veel meer informatie en foto’s vind je op www
Leerlingenenquête •91% van de uitgedeelde enquêtes zijn terug binnengekomen. •Het 1 ste leerjaar heeft niet deelgenomen aan de enquête.
Het Groene Plein.
basisinformatie voor ouders en schoolteams mei 2013
Passend Onderwijs presentatie voor MR februari 2014
Impressie van reacties
Het jeugdwerk van de Samen-op-Weggemeente Kudelstaart
  Donderdag 14 oktober 2010 bent u en uw gezin als buurtbewoners van harte welkom bij ROC Aventus om te zien wat buurtpreventie is en wat wij als uw Buurtpreventieteam.
De groenste straat Waarom?
Vmbo Helicon Eindhoven
ONZE BINNENTUIN Plein Koningspage, Kannenburg, Zandkever, Meikever Door taakgroep “Onze binnentuin op 03 November 2009”
Naar een portfolio Water in Zuid-Holland The continuing story.
Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a
Workshop. Weet je het nog? Gemotiveerd? Geïnformeerd? Geïnspireerd? ACTIE!
Schoolsportclub SCOOL (Den Haag, stadsdeel Laak)
Sportiviteit & Respect HC Twente 26 maart 2014
Goede doel 2013 Boeken voor Zuid-Afrika. Hier ligt Zuid-Afrika Hier ligt Nederland.
JONGEREN.
Kunst bij de Mussen. Wij zijn de kunstenaars We bedenken zelf allerlei dingen.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Middengebied Vlissingen. Wie Zijn Wij? Jongeren uit het Middengebied Wij werken samen in en voor onze wijk Zijn ontstaan vanuit het BOS-project.
Stichting Jeugdwerk Pottenberg.
Ruimtevaartquiz De Maan De.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
HET PROJECT IDEE ‘kijken naar de toekomst’ Bewonersavond terugkeerders Bloemenbuurt West 13 februari 2008 Ron Bertels, Projectadviseur Zorgberaad.
Waarvoor komen jullie? Getekend door de leerlingen van 1b.
Boerhaaveplein. Van wie komt de vraag om een aanpassing van het plein?  Van buurtbewoners met kinderen  Van buurtkinderen  Van schoolkinderen  Van.
De droom -Een mooie, betoverende plek -Een plek waar mensen welkom zijn, samenwerken en elkaar ontmoeten in activiteit. -Van “ruimte in de wijk” naar.
Programma welkom presentatie OV stemmen van de leden
Hoe krijg je het op gang?.
Tijd om SAMEN in ACTIE te komen! Maak een ander blij! Dat geeft ook jou een goed gevoel!
WIJ DOEN MEE !. WIE ZIJN WIJ? -Een dynamische groep van enthousiaste mensen die zich, op vrijwillige basis inzetten om het leven op en om de school voor.
Ik wilde je graag voor het komende weekend voor een barbecue uitnodigen. Iedereen komt naar mij toe. Kijk op het volgende plaatje waar je moet zijn.
12 november 2014 Van Opvang naar Ontwikkeling Bijeenkomst Almeerse kinderopvangorganisaties ‘Bildung’ met ouders: kansen voor ontwikkelingsgericht ondernemen.
Presentatie resultaten enquête
Van AWBZ naar Wmo Individuele Begeleiding Dagbesteding Vervoer
Voor de buurt door de buurt De Linie vormt een klein wooneiland in een zich snel ontwikkelende omgeving. Gebouwen blijven verrijzen om ons heen en we mogen.
Burgerinitiatieven.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
3H1 WHTSNXT?. Groep 1
Resultaten Leerlingenenquête 2015
DIT IS GEMAAKT DOOR ELINE EN STERRE UIT GROEP 6!!!!! Groep 6.
Ouderraad olfa Schooljaar Klasvergaderingen – September 2015.
In opdracht van Overlast in Amsterdam West ‘Het Columbusplein’ Project Ondernemen De Haagse Hogeschool Jeoffrey van Zijp.
Stichting vrienden van o.b.s. Wittevrouwen Wie zijn wij?  gerevitaliseerd in 2012  financieel ondersteunen bij het continu verbeteren van het leer- en.
Afscheid.
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
Presentatie “OnS”. “OnS” staat voor “Ontmoet in Slochteren”
Onze school is zich ervan bewust dat sociale media een onlosmakelijk onderdeel zijn van de huidige samenleving en de leefomgeving van haar leerlingen,
BUURTCOÖPERATIE SEGHWAERT: SAMENWERKEN IN DE WIJK Over talent, meedoen en samenwerken met de inwoners van Zoetermeer Powered by: Fonteynenburg, Ipse de.
OuderVereniging Oirsbeek OVO Iedere ouder met een kind op basisschool de Sprong is automatisch lid (kostenloos)
MEE Groningen Algemene presentatie. 2  Mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking en/of een chronische ziekte  Anderen die beperkingen in.
, Sociale veiligheid is cruciaal voor kinderen om te kunnen leren Evt. logo van de school.
Programma Opening - avondvoorzitter ‘ArMOEDe, geloof in eigen kracht’ in Harderwijk? - Paul Lohmeijer, gemeente Harderwijk Uitleg project - team Voor.
Vrijwilligersbeleid bij SVC’08.  Beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn vormen. Wij doen dit door deel te nemen aan door de KNVB georganiseerde.
Sterk VMBO deze school past bij mij! Informatie over onderwijs en ondersteuning op de VMBO- scholen van Sterk VO.
De Bolster Sambeek - buitenruimte.nu - november 2014.
'Vriendenavond' in het Bonte Paard te Laren, op 23 Februari, 20:30 uur Stichting Vrienden van de Larense Montessori School.
17 november 2011, welkom op onze informatieavond Slim Fit, unit onderbouw slimme fits in het anders organiseren van onderwijs.
Het buurthuis als ontmoetingsplek
Gezondheid en leefstijl
Handel in meisjes Talloze meisjes en jonge vrouwen werken in de gedwongen prostitutie Macht & kracht.
Voor Mekaar Ouderen in Beeld Eenzaamheid de deur uit
Van voetbal kantine tot buurthuus de Leemkamp Marle
ADRA Nederland al 25 jaar actief!
[powerpoint openen, openen]
Mijn spreekbeurt gaat over
Transcript van de presentatie:

TIENERPLEIN BRUNSSUM-OOST. Project van leerlingen van basisschool Meander.

ONS DOEL -> VOOR WIE EN WAAROM?  Ons doel is een speelveldje te ontwikkelen voor tieners van ongeveer 8 t/m 15 jaar.  Waarom : Tieners vervelen zich vaak en daardoor gaan ze soms nare dingen doen (bijv. brand stichten, dingen beschadigen, enz.)  Het is dus van groot belang dat tieners een fijne plek hebben in de buurt!  Waar : Broekstraat te Brunssum  Waarom de Broekstraat: Hier staan al een paar speeltoestellen maar nog geen goaltjes. Het budget was niet toereikend om veel materialen aan te schaffen. Vandaar de keuze om er 2 goals te plaatsen en de overige toestellen op te knappen. Zo ontstaat er een mooi, ‘nieuw’ aantrekkelijk plein!

OVERLEG MET INSTANTIES  We hebben contact gehad met Raymond Claus ( voorzitter van Hammerhoes, secretaris van het wijkteam Brunssum-oost en commissielid van middelen) om te vragen of er vrijwilligers zijn die ons kunnen helpen en ondersteunen.  Het Hammerhoes is een huis in de wijk, waar verschillende activiteiten worden georganiseerd voor jongeren.

HET TIENERPLEIN – HET WINNENDE PROJECT! Er worden goals geplaatst en de oude toestellen worden opgeknapt. Samen met het Hammerhoes worden er passende activiteiten bedacht om het plein zo aantrekkelijk mogelijk te maken door er bijvoorbeeld activiteiten te organiseren. Tijdens de feestelijke opening zorgen wij voor een hapje en een drankje en een voetbaltoernooi!